Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.01.2022 00:16

În Dâmbovița, amenințarea COVID-19 se îndreaptă din nou spre cote alarmante


A A

Două localități au intrat în scenariul Galben!

Două localități au intrat în scenariul Galben!

*Potrivit datelor transmise ieri de Instituția Prefectului, două localități au depășit rata de incidență de 1,50 și se află sub scenariul Galben

*Este vorba despre comuna Răzvad, care a ajuns la rata de infectare de 1.69 și comuna Tătărani, cu 1.60, rata de infectare raportată în ultimele 14 zile. Și comuna Crevedia este foarte aproape de scenariul Galben, având 1.49 rata de incidență

 

Ștefan Khalil


Primele semne ale valului cinci al pandemiei de COVID-19 încep să se vadă și în Dâmbovița! Potrivit datelor transmise ieri de Instituția Prefectului, două localități au depășit rata de incidență de 1,50 și se află sub scenariul Galben.

Este vorba despre comuna Răzvad, care a ajuns la rata de infectare de 1.69 și comuna Tătărani, cu 1.60, rata de infectare raportată în ultimele 14 zile.  De aproape patru săptămâni, toate localitățile din județul Dâmbovița au fost în scenariul verde, dar se pare că lucrurile nu mai sunt la fel de liniștite.

Și comuna Crevedia este foarte aproape de scenariul Galben, având 1.49 rata de incidență. Să fie deja începutul valului cinci? Înainte de Crăciun, specialiștii din sănătate spuneau că acest moment va veni după 15 ianuarie 2022, dar relaxarea restricțiilor a grăbit puțin lucrurile.

Nici situația cazurilor de infectări de la nivel județean nu este tocmai una fericită. La ultima raportare erau înregistrate 16 noi cazuri de COVID. Rămâne de văzut cum va evolua valul cinci al pandemiei de coronavirus.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Infrastructura școlară, în continuă dezvoltare
Tinerii i-au cinstit pe Sfinții Martiri Brâncoveni
Dubai - laboratorul viitorului
Președintele Sanitas Dâmbovița reclamă o nedreptate făcută medicilor și asistenților medicali!
Direcția Agricolă Dâmbovița evaluează calamitățile produse de secetă
Pasajul rutier de la PAVCOM, aproape de finalizare
Cui îi aparține România?
Planul de acțiune în domeniul drogurilor, în dezbatere
Transformare radicală a fostelor puncte termice
Oare românii și-au pierdut mințile?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dubai - laboratorul viitorului

De multe ori este bine să privim și spre alte orizonturi, pentru a înțelege mai bine lumea în care trăim. A călători este acum la îndemâna românilor și acest articol este un îndemn la a descoperi un pic mai mult decât litoralurile Greciei sau Turciei.

 Dubaiul s-a dezvoltat enorm în ultimii 20 de ani, ajungând la o populație de vreo 3 milioane... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale