Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro02.04.2024 00:15

IȘJ Dâmbovița sprijină, prin Programul Erasmus,


A A

Dezvoltarea profesională a cadrelor didactice din mediul rural

Dezvoltarea profesională a cadrelor didactice din mediul rural

Într-un efort susținut de a promova schimbul de experiență și de a sprijini dezvoltarea profesională a cadrelor didactice din mediul rural, Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Dâmbovița a implementat cu succes programul Erasmus, potrivit declarațiilor purtătorului său de cuvânt, Valentin Stancu.

IȘJ Dâmbovița a obținut acreditare Erasmus începând cu anul 2021 și va continua să beneficieze de această oportunitate până la finalul programului în 2027. Anual, instituția depune cereri de finanțare care vizează școlile cu cele mai reduse șanse de a beneficia de program sau care se confruntă cu dificultăți în implementare.

Valentin Stancu a explicat că programul vizează în special școlile care nu au beneficiat anterior de astfel de inițiative sau care se confruntă cu lipsa de personal specializat. În acest sens, IȘJ Dâmbovița organizează cursuri susținute de experți europeni pentru directorii și profesorii din județ.

În prezent, derulăm două astfel de cursuri, la care participă directori și profesori din mediul rural. Aceste cursuri îi ajută să se perfecționeze profesional și să aducă beneficii semnificative unităților de învățământ la care activează", a declarat Valentin Stancu.

Programul Erasmus oferă posibilitatea ca directorii și profesorii din Dâmbovița să participe la cursuri și training-uri în străinătate, ceea ce va ajuta  la îmbunătățirea calității educației în Dâmbovița.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Situație sumbră la parcul auto al Ambulanței
Polițiștii au împânzit drumurile publice
Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere
Jandarmii, în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor
Atelier antidrog pentru asistenții sociali
Direcția Silvică Dâmbovița Gestionează 45% din suprafața forestieră a județului
Tânăr cercetat pentru inducerea în eroare a polițiștilor
Schimbări pentru Complexul de Vânătoare de la Bolovani
228 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Percheziții într-un dosar de trafic de persoane


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?

DAN LUCA


Punctul zero al politicilor europene este dificil de identificat, fie că este în cabinetele celor mai influente state membre, Germania și Franța, fie că este o idee care pornește de la societatea civilă – și nu este scopul analizei – mai ales că traseul de la o idee la document legislativ publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene trec mulți ani și... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale