Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.08.2020 00:20

În comuna Potlogi,


A A

Contribuabilii sunt cu plata taxelor la zi

Contribuabilii sunt cu plata taxelor la zi

❚ Urmează două alte investiții importante, construirea unei piațete în apropierea Ansamblului Palatului Brâncovenesc Potlogi și ridicarea unei noi grădinițe în comună. Chiar și în aceste condiții, situația financiară a Primăriei reușește să se mențină la un nivel acceptabil, a confirmat edilul Nicolae Catrina. ❚ ,,Momentan nu avem probleme la bugetul local (…) De asemenea, contribuabilii au venit să-și plătească taxele obligatorii, sunt convins că și în acest an vom obține un procentaj bun. Suntem la zi și cu plata indemnizației persoanelor cu handicap, dar într-adevăr, va fi nevoie de o rectificare până la sfârșitul anului ca să putem să le asigurăm condiții cât mai bune cetățenilor noștri din această categorie”, a declarat primarul Nicolae Catrina.


ȘTEFAN KHALIL


La Potlogi, administrația publică locală ține în continuare steagul sus! Tot mai mulți primari din țară se plâng că nu au mai au suficiente fonduri să-și continue investițiile, din cauza cheltuielilor generate de acțiunile de dezinfecție împotriva combaterii noului coronavirus. Din fericire pentru locuitorii comunei Potlogi, conducerea Primăriei din localitate a gestionat mult mai bine aceste situații. Edilul Nicolae Catrina a declarat recent că în comuna pe care o reprezintă se derulează mai multe proiecte de investiție, cele mai multe dintre ele aflate deja în grafic. De asemenea, acesta ne-a confirmat că mai urmează două alte investiții importante, construirea unei piațete în apropierea Ansamblului Palatului Brâncovenesc Potlogi și ridicarea unei noi grădinițe în comună. Chiar și în aceste condiții, situația financiară a Primăriei reușește să se mențină la un nivel acceptabil, ne-a confirmat edilul Nicolae Catrina. Acesta a spus că plata indemnizației persoanelor cu handicap este la zi și cu sprijinul Guvernului, aceasta va fi asigurată până la sfârșitul anului. ,,Momentan nu avem probleme la bugetul local. În ciuda faptului că am tot avut mai multe acțiuni de dezinfecție pentru combatere de COVID-19, ceea ce au înseamnat multe cheltuieli neprevăzute la începutul acestui an, dar asta e, ne adaptăm situație și luptăm să ieșim cât mai bine. De asemenea, contribuabilii au venit să-și plătească taxele obligatorii, sunt convins că și în acest an vom obține un procentaj bun. Suntem la zi și cu plata indemnizației persoanelor cu handicap, dar într-adevăr, va fi nevoie de o rectificare până la sfârșitul anului ca să putem să le asigurăm condiții cât mai bune cetățenilor noștri din această categorie”, a declarat primarul Nicolae Catrina.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

DSP a început distribuția vaccinului antigripal
Medicii veterinari, orientați mai mult după cabinete pentru animale mici
Adeverințele școlare pentru reintrarea în colectivitate
Telefon recuperat cu ajutorul unui jandarm
Măști de protecție pentru familiile și persoanele defavorizate
Întreruperi de energie electrică
DSVSA Dâmbovița, la un pas de achiziționarea a două aparate PCR
Crucea Roșie Dâmbovița a donat un aparat de ventilație Spitalului Județean de Urgență Târgoviște
Suspiciune de pestă porcină africană în Dâmbovița
287 de locuri de muncă Disponibile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate


Editorial

Curg amenzile de la UE...

...aplicate pe bune României. Numai că amărâta asta de țară nu este vinovată, ci falnica sa clasă „clasa politică” prin la fel de falnicii săi parlamentari a dat-o vesel în bară. Acușica câteva milioane de euro vor fi smulși din pușculița secătuită a țării pentru a îmbelșuga safe-ul de la Bruxelles. Haideți să vedem despre ce este vorba. Primul caz. 

[citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale