Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.01.2023 00:18

În zona Dâmbovița Mall,


A A

Construcția noului stadion din Târgoviște intră în acțiune

Construcția noului stadion din Târgoviște intră în acțiune

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Corneliu Ștefan, s-a întâlnit în data de 27 ianuarie 2023, la sediul instituției, cu reprezentanții firmelor de proiectare și construcție, ce au fost contractate în cadrul proiectului care urmărește construcția unui stadion nou, cu 12.000 de locuri, în municipiul Târgoviște, în vecinătatea Dâmbovița Mall. Consiliul Județean Dâmbovița este beneficiarul acestei investiții, derulate prin Compania Națională de Investiții, iar întregul proiect are valoarea de aproximativ 271.000.000 de lei, contribuția financiară a CJD fiind de 25.000.000 lei.

Noul stadion va îndeplini condițiile necesare pentru a găzdui partide din prima ligă a fotbalului național, din competițiile europene, meciurile naționalei de fotbal, dar și concerte și festivaluri. Stadionul va avea 12.012 locuri, pistă de atletism, peste 400 de locuri de parcare, spații pentru alimentație și comerț, vestiare jucători, atleți și arbitri, săli de antrenament, săli de încălzire, sală de recuperare, spațiu control antidoping.

Întâlnirea cu reperezentanții cărora le-a fost atribuit contractul de proiectare și execuție de lucrări s-a încheiat cu o vizită  la amplasamentul noului stadion, la finalul căreia președintele CJD, Corneliu Ștefan, a declarat: „Am avut un dialog constructiv cu reprezentanții firmelor de proiectare și construcție a proiectului de realizare a noului stadion din zona Dâmbovița Mall. Mă bucur că am reușit să demarăm această investiție, care va îndeplini condițiile necesare pentru a găzdui partide din prima ligă a fotbalului național, din competițiile europene, dar și meciurile naționalei de fotbal. Noua construcție va fi un adevărat complex sportiv, iar prin realizarea acestui proiect major municipiul Târgoviște se va impune ca un centru important pentru desfășurarea activităților sportive de mare amploare”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)
Nou record de călători pentru transportul public local
Complexul de Natație se pregătește de noul sezon estival
Pensionarii semnalează că serviciile medicale la domiciliu sunt în scădere
Peste 1000 de persoane și-au găsit un loc de muncă
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Peste 1500 de elevi au plantat pomișori la Târgoviște
Muzeul „Casa Romanței” a omagiat Cartea
Marian Tănase, noul subprefect al județului Dâmbovița
,,Anul acesta mielușelul nu prea va mai fi pe mesele oamenilor’’


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale