Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.08.2019 00:14

Pentru plata indemnizațiilor către persoanele cu handicap,


A A

Comuna Potlogi, fără probleme la asistența socială

*Deși majoritatea edililor se plâng că bugetul nu le asigură plata către persoanele cu handicap nici măcar pentru ultimele 4 luni ale anului, primarul Nicolae Catrina ne-a declarat că la Potlogi nu se înregistrează  astfel de probleme

 

Ștefan Khalil


Administrația locală de la Potlogi nu are emoții cu plata către persoanele cu handicap! La sfârșitul săptămânii trecute, primarul comunei dâmbovițene Potlogi, Nicolae Catrina, a anunțat că bugetul actual al unității administrative teritoriale pe care o conduce permite plata indemnizațiilor către persoanele cu dizabilități și pentru însoțitorii acestora până la sfârșitul acestui an.

Deși majoritatea edililor se plâng că bugetul nu le asigură plata către persoanele cu handicap nici măcar pentru ultimele 4 luni ale anului, primarul Nicolae Catrina ne-a declarat că la Potlogi nu se înregistrează astfel de probleme.

„Trebuie să spun că stăm foarte bine la acest capitol. Niciodată nu s-a întâmplat să rămânem fără bani pentru plata persoanelor cu handicap. Adică am fost prevăzători de la început și am avut grijă în așa fel încât să nu ne confruntăm cu asemenea probleme până la sfârșitul anului. Avem o strategie pe care o respectăm de fiecare dată și în acest fel nu întâmpinăm surprize”, a declarat Nicolae Catrina, edilul comunei Potlogi.

De asemenea, nici însoțitorii persoanelor cu handicap nu au fost neglijați de către autoritățile locale din Potlogi, aceștia fiind cu salariul la zi. În acest moment, comuna Potlogi are 40 de persoane cu handicap și fiecare dintre acestea are însoțitor.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Cei mai importanți factori pentru buna funcționare a centralei termice
Eurogas Prescom face precizări după atacuri defăimătoare
Programul de tomate va fi perfecționat
Concurs pentru ocuparea unei funcții contractuale de execuție, vacante
Sesiunea cererilor de plată pentru bunăstarea porcinelor
Exporturile și importurile, în picaj
"Înființare gradiniță în satul Nucet, comuna Nucet, județul Dâmbovița"
"Înființare gradiniță în satul Nucet, comuna Nucet, județul Dâmbovița"
"Înființare gradiniță în satul Nucet, comuna Nucet, județul Dâmbovița"
Se depun cererile pentru motorina din agricultură


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Bomba CCR. Iohannis, aruncat în corzi

Luni, 24 februarie, Curtea Constituțională a României/CCR a lansat bomba, una nucleară: a admis cererile contestatorii în privința desemnării, neconstituționale, de către președintele Klaus Werner Iohannis, pentru a doua oară ca prim-ministru, a lui Ludovic Orban.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale