26.08.2019 00:14

Comuna Potlogi, fără probleme la asistența socială

*Deși majoritatea edililor se plâng că bugetul nu le asigură plata către persoanele cu handicap nici măcar pentru ultimele 4 luni ale anului, primarul Nicolae Catrina ne-a declarat că la Potlogi nu se înregistrează  astfel de probleme

 

Ștefan Khalil


Administrația locală de la Potlogi nu are emoții cu plata către persoanele cu handicap! La sfârșitul săptămânii trecute, primarul comunei dâmbovițene Potlogi, Nicolae Catrina, a anunțat că bugetul actual al unității administrative teritoriale pe care o conduce permite plata indemnizațiilor către persoanele cu dizabilități și pentru însoțitorii acestora până la sfârșitul acestui an.

Deși majoritatea edililor se plâng că bugetul nu le asigură plata către persoanele cu handicap nici măcar pentru ultimele 4 luni ale anului, primarul Nicolae Catrina ne-a declarat că la Potlogi nu se înregistrează astfel de probleme.

„Trebuie să spun că stăm foarte bine la acest capitol. Niciodată nu s-a întâmplat să rămânem fără bani pentru plata persoanelor cu handicap. Adică am fost prevăzători de la început și am avut grijă în așa fel încât să nu ne confruntăm cu asemenea probleme până la sfârșitul anului. Avem o strategie pe care o respectăm de fiecare dată și în acest fel nu întâmpinăm surprize”, a declarat Nicolae Catrina, edilul comunei Potlogi.

De asemenea, nici însoțitorii persoanelor cu handicap nu au fost neglijați de către autoritățile locale din Potlogi, aceștia fiind cu salariul la zi. În acest moment, comuna Potlogi are 40 de persoane cu handicap și fiecare dintre acestea are însoțitor.