Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.02.2024 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Chindia nu merită play-off

Chindia nu merită play-off

Am avertizat înainte de meciul cu Metaloglobus București, după ce am urmărit ultimul joc de pregătire, cel cu CSM Slatina, că misiunea Chindiei Târgoviște nu va fi deloc una ușoară în prima partidă oficială din 2024. Din păcate, am avut dreptate. Echipa lui Diego Longo a arătat rău sâmbătă, departe de pretențiile unei formații care își propune promovarea în prima ligă. Nici măcar prezența numeroasă a suporterilor, aproximativ 2500, nu a reușit să-i trezească pe fotbaliștii formației târgoviștene, majoritatea fiind depăsiți de miza partidei.

Chindia nu a arătat nimic, singurul aspect pozitiv, dacă suntem indulgenți, fiind reprezentat de faptul că nu a primit gol, deși a evoluat în inferioritate numerică ultimele 20 de minute. Formația târgovișteană a avut o singură ocazie importantă, și aceea din fază fixă, având dificultăți evidente în a ajunge la finalizare. Longo a transmis înaintea meciului că este sigur de victorie, pentru că echipa pe care o pregătește îi este superioară adversarei, lucru care nu s-a demonstrat pe teren, acolo unde Chindia a fost depășită evident în multe momente.

A fost prima finală din ultima parte a sezonului regulat, iar trupa târgovișteană a dezamăgit. Cu mici excepții, atitudinea elevilor lui Longo a lăsat de dorit, incluzându-l aici pe mult lăudatul Matiș, care a arătat ca Pirlo, așa cum spunea antrenorul italian, doar că nu Pirlo din perioada în care era jucător activ, ci după ce s-a retras. Un lucru este clar, pentru ceea ce a arătat pe parcursul sezonului, dar mai ales sâmbătă, într-un meci foarte important, Chindia nu merită să fie în play-off.

Vinovați sunt mulți, dar de plătit o fac suporterii târgovișteni, care suferă atunci când văd evoluții echipei iubite. Încă mai sunt șanse matematice, dar jocul nu oferă speranțe, chiar dacă Longo vrea să lase impresia că este stăpân pe situație. Chindia arată în acest moment ca un laborator de experimente, iar cel care le face nu pare deloc inspirat. Situația riscă să devină explozivă. Să nu ne mai gândim la play-off, mai bine ne uităm în jos, retrogradarea e mai aproape decât promovarea.


Costin Mihai



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

S-a stabilit programul Cupei României
Unele motivate, altele hazardate
Mesajul lui Boriga, după despărțirea de Chindia
Au prins finale la Cupa României
Victorie la scor de tenis
S-au jucat finalele Fazei Regionale
România la Jocurile Olimpice
Flacăra a început pregătirile pentru noua stagiune
Să fie Ghergu salvatorul Chindiei?
Antrenament în Bucegi


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Importanța identificării candidatului ideal

Resursa umană este capitală în succesul unei afaceri, iar descoperirea talentelor de pe piață este un mecanism cu multe variabile. Desigur, fiecare companie își identifică o metodologie de recrutare, în care sectorul de activitate și poziționarea celui angajat în organigrama operațională dictează regulile jocului.

Scopul acestui material nu este însă de a discuta cele mai... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale