Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.03.2024 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Ce provocare și-a ales Boriga!

Ce provocare și-a ales Boriga!

Gabriel Boriga reprezintă un personaj particular. Poate fi charismatic, dar și incomod, foarte rar previzibil. O persoană complexă, cu un caracter puternic, președinte Chindiei a pășit entuziast pe un tărâm alunecos. Doar că în fotbal nu apar rezultate și nici minuni peste noapte. Fotbalul te ridică și te scufundă, precum marea agitată. Un fenomen fascinant, vibrant, veninos.

Boriga a schimbat lucruri în bine la Chindia și are ambiția să reușească, acolo unde aproape toți au eșuat. Deschiderea lui, transparența informațională, curajul de a prelua un club aproape eșuat, îl obligă să meargă mai departe. Pas cu pas, își construiește propria echipă. A readus în club oameni de încredere, pe Marcel Ghergu, pe Ciprian Iugulescu, pe Georgiana Niculae, care au mai activat aici în ultimii ani.

Momentul este unul delicat, ținând cont de ratarea calificării în play-off și, invariabil, a promovării în SuperLigă. Boriga a anunțat că își va continua mandatul până la finalul sezonului, moment la care va fi evaluată și situația antrenorului italian, Diego Longo. Până atunci, urmează un play-out lejer, dar și o perioadă în care se fac eforturi, pentru ca datoriile clubului să nu mai reprezinte o amenințare.

Chiar dacă s-au stins multe litigii și datorii, Chindia mai întâmpină o problemă majoră. Asociații, adică autoritățile locale, au alocat în integralitate clubului cotizațiile pentru anul în curs. Iar cum sponsorii nu sunt interesați să investească într-o echipă care a ratat prezența în play-off și promovarea în SuperLigă, salvarea este tot la autorități.

Motiv pentru care s-a depus un proiect de finanțare nerambursabilă, în speranța obținerii unei noi sume importante din partea Primăriei Municipiului Târgoviște, 1.500.000 lei. Dacă nu vor fi obținuți acești bani, situația se va complica și mai tare, mai ales că angajații și jucătorii mai au restanțe salariale de două luni. Ce provocare și-a ales Boriga!

 

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale