Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.07.2014 08:14

Cât timp e decis Nelu Radu sã nu mai investeascã în fotbalul dâmbovițean


A A

"Când va pleca Anghelinu, atunci poate voi reveni"


Nelu Radu nu mai revine în fotbal, dar nu scapã nicio ocazie de a-l ataca pe Severin Anghelinu

❚ „Nu e nimic adevărat, nu mă interesează. Cât timp conducerea de la AJF nu se schimbă, nu sunt deloc interesat”, a infirmat orice zvon Nelu Radu ❚ Secretarul AJF Dâmbovița, Severin Anghelinu, a reacționat imediat. De această dată, delegatul FCM-ului a ales o intervenție în presă, după cum reiese dintr-un fragment publicat în ziarul „Dâmbovița”: „Alții inventează transferări de locuri, de echipe. Un fapt este cert, nimic nu se poate efectua decât în baza regulamentelor actuale și fiți siguri că le cunoaștem bine” ❚ „Eu nu citesc ziarul lui, dar vă dați seama că dacă voiam să iasă această mutare, totul devenea posibil. Dacă își va da demisa sau dacă iese la pensie, atunci mă mai gândesc la revenire. Dar el nici la 90 de ani nu va ieși la pensie”, a fost replica acidă oferită de Nelu Radu

 

MĂDĂLIN RăDUCU, COSTINEL NEAGU


Telenovela „Cornești-Voința Pietroșița-Nelu Radu” s-a terminat brusc, la fel cum a și început. Fostul finanțator al Gloriei Cornești, Nelu Radu, era creditat cu principala mutare în fotbalul dâmbovițean în această vară. Transferul urma să implice Voința Pietroșița, echipă ce trece prin momente grele din punct de vedere financiar. Conform planului, echipa din nordul județului ar fi trebuit să se mute în sud, urmând să evolueze în noul sezon la Cornești, sub denumirea inițială.

 

 

„Nu e nimic adevărat”

La câteva zile după ce au apărut primele zvonuri, Nelu Radu a dezmințit cu fermitate mutarea. „Nu am luat niciodată în calcul această variantă. Nu e nimic adevărat, nu mă interesează. Cât timp conducerea de la AJF nu se schimbă, nu sunt deloc interesat. Când va pleca Anghelinu, atunci poate voi reveni. Am înțeles că mai nou, el este șef, nu Tudor. El știe dinainte toate deciziile. Nu mă tentează deloc o revenire”, a explicat Nelu Radu.

 

Duel la distanță

Pus în gardă de transferul despre care s-a zvonit că îl pregătește fostul patron al Corneștiului, secretarul AJF Dâmbovița, Severin Anghelinu, a reacționat imediat. De această dată, delegatul FCM-ului a ales o intervenție în presă, după cum reiese dintr-un fragment publicat în ziarul „Dâmbovița”:

„Alții inventează transferări de locuri, de echipe. Un fapt este cert, nimic nu se poate efectua decât în baza regulamentelor actuale și fiți siguri că le cunoaștem bine. Cum poți să faci«mutări» între o echipă și alta care nu exjstă, nu este afiliată la AJF Dâmbovița? Dacă sunt asemenea «oferte» nu se pot efectua decât între cluburi afiliate (existente la finalul campionatului trecut). Nu se pot face afilieri anticipate”.

Replica lui Nelu Radu nu a întârziat:

„Eu nu citesc ziarul lui, dar vă dați seama că dacă voiam să iasă această mutare, totul devenea posibil. Nu mai vreau ca pe banii mei să-mi creez nervi din cauza unor oameni pe care nu îi poți înlocui. Ei și-au făcut un fel de stat în stat. E al 20-lea salariu pe care îl încasează și asta pentru că sunt niște bani neimpozabili, la negru, care parvin mereu. Dacă își va da demisa sau dacă iese la pensie, atunci mă mai gândesc la revenire. Dar el nici la 90 de ani nu va ieși la pensie. Cred că va intra în veșnicie și va conduce de acolo. Imaginea lui va fi pe peretele AJF-ului printr-un videoproiector în permanență”.

 

Ce se întâmplă cu Pietroșița?

Din câte se pare, oficialii Voinței au mai multe variante de a ceda locul din Liga a IV-a, mai multe echipe fiind interesate de a prelua poziția. Echipa din Pietroșița are în acest moment două echipe, acestea evoluând în Liga a IV-a și în Liga a VI-a. O variantă ar fi și cedarea locului din Liga a IV-a și continuarea cu cealaltă echipă în Liga a V-a.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de dan la 25.07.2014 13:33

daca nu era tudor si anghelinu nu se auzea de nelu radu.cei doi au facilitat toate mizeriile celui din urma,dupa care au devenit slugile lui.


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Chindia are licență, dar jocul lasă de dorit
Finala mică merge în decisiv
CSM Târgoviște a avut avantaj
Titu se impune clar în derby
Urban Titu e acum favorită
Situația se complică pentru morenari
Pucioasa, egalată în prelungiri
Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale