Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.08.2022 00:13

Prin implicarea directă a președintelui CJD, Corneliu Ștefan,


A A

Camera de recoltare la Centrul de Transfuzii a fost extinsă!

Camera de recoltare la Centrul de Transfuzii a fost extinsă!

Violeta Stanciu


Noutăți la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița! De câteva zile, instituția dispune de o cameră de recoltare a sângelui mult mai mare și spațioasă decât precedenta, iar acest lucru a fost posibil prin implicarea directă a președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care este donatorul fidel al centrului.

Mica investiție, pe care conducerea Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița o așteaptă de ani de zile, a fost executată într-un timp record, în numai trei zile. Directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița, dr. Iulia Stanciu îi mulțumește președintelui CJD, Corneliu Ștefan pentru că prin ajutorul dat s-a scurtat foarte mult timpul de așteptare, iar lucrurile merg foarte repede.

,,O veste bună este că prin bunăvoința Consiliului Județean, și în special a președintelui Corneliu Ștefan căruia îi mulțumesc foarte mult, am reușit să extindem camera de recoltare. Acesta a venit la noi să doneze sânge pentru un pacient pe care îl cunoștea, a venit împreună cu câțiva colegi din CJD, iar după donare i-am amintit că din tot ajutorul pe care ni l-a dat, acordându-ne spațiul de jos, de la parter, a mai rămas ceva. Noi am propus să lărgim camera de recoltare care este foarte mică, unde nu încăpeau decât trei scaune înghesuite. Dânsul a văzut acest lucru de prima dată, când a donat, fiind donatorul nostru. Când a auzit că asta mai avem de făcut și nu reușisem să facem acest lucru cu spitalul pentru că au o echipă mică la serviciul tehnic și într-adevăr chiar nu au reușit să ne ajute prompt... Președintele CJD, Corneliu Ștefan a spus imediat că se rezolvă și s-a rezolvat în trei zile! Nu mi-a venit să cred! Au dărâmat peretele, care nu era de rezistență, l-au refăcut frumos și acum camera de recoltare este dublă, am putut să punem patru scaune și asta scurtează foarte mult timpul de așteptare și lucrurile merg foarte repede. Tot ce am așteptat ani de zile s-a rezolvat în trei zile’’, ne- a declarat recent directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița, dr. Iulia Stanciu.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Peste 3700 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Săptămână de foc pentru pompierii dâmbovițeni
Aspecte de bază privind REVISAL
Cursuri anti-drog pentru polițiști
Daruri pentru Azilul de la Bălteni
„Ziua de Curățenie Națională”
Jandarmii, acțiune de ecologizare de Ziua Muntelui
Rețeaua de gaze naturale, în așteptare
Creșterea numărului de infecții respiratorii
"Creșterea salariului minim nu va fi înțeleasă..."


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Valorile în care credem

Desigur, a discuta despre valori pare ceva banal, într-o lume în care sursele de informare ne invadează parcă prea mult viața. De multe ori, cuvintele seci ocupă spațiu public, iar fără să ne dăm seama preluăm automat expresii pompoase, fără a le trece suficient prin filtrul gândirii personale.

Teoretic, într-o lume utopică, avem anumite valori care ne veghează existența. Astfel, putem să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter






Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale