Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.05.2023 00:15

Președintele CJPV Dâmbovița, Gheorghe Popa, transmite:


A A

"Calitatea vieții pensionarilor din România trebuie îmbunătățită"


*Vârstnicii sunt dezamăgiți de faptul că actuala coaliție de guvernare este mai preocupată de „rocada politică pentru putere” și continuă să ignore problemele seniorilor, cum ar fi majorarea punctului de pensie, așa cum prevede Legea 127 sau nivelul scăzut de trai din România

 

 

Ștefan Khalil


La ședința Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița, desfășurată în comun cu ședința Comitetului de Dialog Civic din luna aceasta, a fost din nou abordată problema pensiilor.

Gheorghe Popa, președintele Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnici Dâmbovița și membru al Consiliului Național al Persoanelor Vârstnice, a transmis că la nivelul Confederației Naționale a Pensionarilor au fost făcute demersuri pentru a semnala autorităților naționale problemele cu care se confruntă astăzi cei ajunși la vârsta a treia.

„În continuare suntem nemulțumiți de sistemul public de pensii. Vedeți foarte bine cum se amestecă pensiile de asigurări sociale, cu celelalte pensii speciale și în continuare se amână decizii pentru a se face ceva concret. Ne vom mobiliza și noi la Dâmbovița și vom comunica aceste probleme conducerii Prefecturii Dâmbovița. Doamna prefect, Claudia Gilia, mereu a fost alături de noi în ședințele Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice, la fel și domnul prefect, Corneliu Sălișteanu, iar problemele pe care le-am semnalat dumnealor, au fost transmise mai departe, la Ministerul Muncii, la Ministerul Finanțelor, iar pentru asta le suntem recunoscători. De asemenea, țin să reamintesc faptul că  noi vom alege calea dialogului, nu are sens să scoatem vârstnicii în stradă. Considerăm că prin discuții civilizate, avem șanse mai mari să obținem ceea ce ni se cuvine. Totuși, situația nu este deloc una bună. Mulți pensionari se plâng că nu au nici măcar cu ce să-și plătească facturile, nu mai vorbim despre tratamente și așa mai departe. Calitatea vieții pensionarilor trebuie să se îmbunătățească”, a transmis președintele Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița, Gheorghe Popa.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Restanțe de peste 6 luni la plata navetei profesorilor
186 de bilete de tratament pentru a 9-a serie a acestui an
AJOFM Dâmbovița anunță noi posturi disponibile
Prelungirea termenului pentru cererile de plată
Sălile de jocuri de noroc, în vizorul ITM Dâmbovița
Se nasc din ce în ce mai puțini copii!
Palatul Administrativ Dâmbovița intră în reabilitare
Implementarea Sistemului Național Antigrindină în Dâmbovița
Cursuri de formare profesională gratuite
Rectificare bugetară aprobată de CLM Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Victoria electorală în Dâmbovița

Chiar dacă unii se vor supăra pe mine și mă vor acuza de partizanat, le spun cu toată sinceritatea că vor fi într-o profundă eroare. Și știți de ce? Pentru că orbiți, poate, de patimă politicianistă, nu vor să vadă, da, realitatea din teren.

Căci tocmai această realitate, pe care doar orbii nu o văd, mă determină să îi felicit tot cu sinceritate pe cei doi mari câștigători ai... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale