Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.12.2023 00:13

La nivel județean


A A

Au fost stabilite datele de reluare a competițiilor

Au fost stabilite datele de reluare a competițiilor

* Perioada transferurilor de iarnă va debuta pe 16 ianuarie 2024 și se va încheia cu 48 de ore înainte de reluarea fiecărei competiții

 

Au fost stabilite datele de reluare a competițiilor județene, după pauza de iarnă. Pe 2 martie este programată prima etapă oficială din anul 2024 la Liga a 4-a, la fel la Juniori U15 și Juniori U13. O zi mai târziu vor intra în febra competiției echipele de la Liga a 5-a și Liga a 6-a. Pe 8 martie încep jocurile la Juniori U11, iar pe 10 martie a fost stabilit un nou turneu al Interligii (Juniori U7, Juniori U8, Juniori U9 și Juniori U10). Turneul final al Cupei Satelor va avea loc la Nucet, pe 27 martie. O zi mai devreme sunt programate sferturile de finală ale Cupei României, faza județeană: Viitorul Aninoasa – Roberto Ziduri, Voința Adânca – CSM Fieni, ACS Burduca – Urban Titu, Viitorul Voinești – Recolta Gura Șuții.

Primesc viză doar jucătorii înregistrați în Football Connect

Perioada transferurilor de iarnă va debuta pe 16 ianuarie 2024 și se va încheia cu 48 de ore înainte de reluarea fiecărei competiții. A fost stabilit și calendarul de acordare a vizelor anuale. Primele au fost programate echipele de copii și juniori, începând cu 15 ianuarie. Perioada 22-26 ianuarie este rezervată cluburilor de la Liga a 4-a. În intervalul 29 ianuarie – 12 februarie se va lucra cu cele de la Liga a 5-a, în timp ce Liga a 6-a va intra în program între 13 și 23 februarie. Vor primi viză doar jucătorii ale căror date sunt introduse în Football Connect.

Legitimare gratuită la copii și juniori

Membrii Comitetului Executiv al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița au aprobat în ultima ședință și Anexa cu Taxe, vize și cotizații pentru anul următor. Noutatea constă în faptul că legitimarea sportivilor la nivel de copii și juniori va fi gratuită. Mai multe taxe au fost reduse, în plus, a fost micșorat și cuantumul penalităților sportive pe anumite articole din Regulamentul Disciplinar. Au rămas mari cele pentru violență, brutalități și organizare defectuoasă. Baremurile arbitrilor și observatorilor nu au suferit modificări.

 

 

C.M.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Chindia are licență, dar jocul lasă de dorit
Finala mică merge în decisiv
CSM Târgoviște a avut avantaj
Titu se impune clar în derby
Urban Titu e acum favorită
Situația se complică pentru morenari
Pucioasa, egalată în prelungiri
Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale