Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.03.2017 00:06

Popice


A A

Atletic Fieni a pierdut duelul cu Electromureș Tg. Mureș

Atletic Fieni a pierdut duelul cu Electromureș Tg. Mureș
Popicarii de la Fieni au pierdut clar duelul cu Electromureș Tg. Mureș chiar pe teren propriu

❚ Echipa dâmbovițeană a fost învinsă destul de clar de mureșeni, la o diferență mare, în ultima etapă a Campionatului Național de juniori ❚ „A fost o evoluție foarte slabă față de meciul trecut cu Tălmaciu. A fost o diferență mare de popice”, și-a arătat dezamăgirea antrenorul Marius Gorgan ❚ Atletic Fieni este calificată în finala pe țară, de la Cluj, la care vor participa șase echipe ❚ O veste bună, Mădălin Mănoiu și Răzvan Țăposu au fost cooptați în lotul național pentru Campionatul Mondial

LIVIU DOBRE


Atletic Fieni a pierdut duelul cu Electromureș Tg. Mureș, din ultima etapă din Campionatul Național de Popice pentru juniori, chiar pe teren propriu. Echipa condusă de Marius Gorgan a cedat categoric în fața formației mureșene, care s-a impus cu 2785 la 2398 popice dărâmate. Cel mai bun rezultat de la Atletic Fieni l-a avut Mădălin Mănoiu, care a dărâmat 425 de popice, urmat de Ramon Dragoescu, cu 400 de popice dărâmate. Au mai punctat Andrei Smaranda (399 p.d.), Răzvan Țăposu (399 p.d.), Antonio Milea (393 p.d.) și Antonio Smaranda și Alberto Gojnea (382 p.d. împreună). Marius Gorgan s-a arătat total nemulțumit de evoluția elevilor săi din partida cu Tg. Mureș. „A fost o evoluție foarte slabă față de meciul trecut cu Tâlmaciu. A fost o diferență mare de popice. Mai avem două restanțe, dar nu le mai jucăm, pentru că noi oricum suntem calificați în finala pe țară, care se va ține săptămâna viitoare la Cluj”, ne-a declarat coordonatorul secției de popice de la Atletic Fieni.

Mănoiu și Țăposu, în lotul național pentru Campionatul Mondial

În finala pe țară, pe lângă Atletic Fieni, vor mai participa Electromureș Tg. Mureș, CFR Iași, Siderurgica Hunedoara, Inter Petrila și CSM Satu Mare. Obiectivul dâmbovițenilor este clasarea în primele patru locuri. Altfel, doi dintre cei mai talentați popicari de la Atletic Fieni, Mădălin Mănoiu și Răzvan Țăposu, au fost selecționați în lotul național. „Cei doi au fost sunați de antrenorul federal, care i-a selecționat în lotul lărgit al României pentru Campionatul Mondial. Sunt tineri foarte talentați”, ne-a transmis Marius Gorgan.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Chindia are licență, dar jocul lasă de dorit
Finala mică merge în decisiv
CSM Târgoviște a avut avantaj
Titu se impune clar în derby
Urban Titu e acum favorită
Situația se complică pentru morenari
Pucioasa, egalată în prelungiri
Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale