Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.06.2014 07:05

Zvonurile prind contur


A A

Antrenorul sârb Dragan Nesic, aproape de CSM Târgoviște

Antrenorul sârb Dragan Nesic, aproape de CSM Târgoviște
Dragan Nesic și Alexandra Trică, marile lovituri pe care CSM Târgoviște le pregătește pe piața transferurilor

❚ După câteva zile de la publicarea informației, a apărut și primul nume. Este vorba de Dragan Nesic ❚ Interesant este că de-a lungul timpului, Nesic a pregătit și echipa națională feminină a Bulgariei, alături de care a câștigat bronzul la Campionatul European în 2007 ❚ Alexandra Trică este foarte aproape de a semna cu Târgoviște ❚ Jucătoarea născută la Brăila, în vârstă de 29 de ani este internațională și și-a trecut în palmares două titluri de campioană, cu CSU Metal Galați și CSV Tomis Constanța ❚ Dacă e CSM Târgoviște, este aproape imposibil de comunicat

 

M. R.


“Jurnal de Dâmbovița” a anunțat în exclusivitate săptămâna trecută că echipa de volei feminin CSM Târgoviște se află în negocieri cu un tânăr antrenor sârb. După câteva zile de la publicarea informației, a apărut și primul nume. Este vorba de Dragan Nesic.

Pe lângă acesta, oficialii Municipalului pregătesc transferuri și în ceea ce privește lotul de jucătoare, totul pentru participarea în Cupa Balcanică, grație locului șase ocupat în ediția trecută de campionat.

 

Cine este Dragan Nesic?

Dragan Nesic s-a născut la Belgrad, iar pe 31 iulie va împlini 44 de ani. Cariera de antrenor și-a început-o în anul 1999, în Italia, când a pregătit-o timp de două sezoane pe Modena. Interesant este că de-a lungul timpului, Nesic a antrenat și echipa națională feminină a Bulgariei, alături de care a câștigat bronzul la Campionatul European în 2007.

 

Sârbul mai are în CV o altă performanță europeană: în stagiunea 2008/ 09, a bifat aurul în Cupa Challenge, la cârma italiencelor de la Monte Schiavo. În ultimele sezoane, Dragan Nesic a activat în voleiul turcesc. În sezonul 2011/12, sârbul a preluat echipa feminină a celor de la Galatasaray, pentru ca un an mai târziu șefii clubului să-i propună funcția de principal la gruparea masculină. Aventura nu a rezistat prea mult, fiindcă după numai șase luni acesta a fost demis.

 

În stagiunea precedentă, Nesic a rămas aproape de voleiul din Turcia și a antrenat echipa Canakkale, alături de care nu a avut o evoluție strălucită. Din cauza faptului că a evitat la mustață retrogradarea, iar pretențiile oficialilor turci erau mai mari, aceștia au hotărât să nu-i mai prelungească tehnicianului sârb contractul, astfel că dacă va ajunge la Târgoviște, va veni din postură liberă.

 

Se negociază și cu Alexandra Trică

Conducătorii CSM-ului duc tratative serioase și pe piața jucătoarelor. În acest sens, Alexandra Trică este foarte aproape de a semna cu Târgoviște. Jucătoarea născută la Brăila, în vârstă de 29 de ani este internațională și și-a trecut în palmares două titluri de campioană, cu CSU Metal Galați și CSV Tomis Constanța.

 

A debutat în volei la Braiconf Brăila, pe când avea doar 15 ani. Alexandra Trică a evoluat din iarna lui 2012 la Medicina Tg. Mureș. Presa din Brăila susține că din 2011, pe când evolua la Constanța, Alexandra Trică și Laurențiu Birău, voleibalist de națională, care a jucat o perioadă bună și în Franța, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

 

Conducerea a fost imposibil de contactat

Cum aceste transferuri prind contur, ar fi fost potrivită și o reacție din partea conducătorilor echipei. Numai că, atunci când vorbim de CSM Târgoviște, este aproape imposibil de comunicat. Ciprian Iugulescu, președintele clubului, a răspuns apelului telefonic, însă după ce a aflat scopul, a refuzat să mai scoată vreun cuvânt mai bine de două minute. Ulterior, a fost imposibil de contactat.

 

Nici vicepreședintele Adrian Pătrașcu nu a putut fi sunat, întrucât dialoghează “nonstop” la telefon. Până în urmă cu câteva zile delegat, Ion Dobre nu a răspuns nici el, iar fostul antrenor Alexandru Juhasz este plecat din țară, motiv pentru care discuția nu a putut avea loc.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Chindia are licență, dar jocul lasă de dorit
Finala mică merge în decisiv
CSM Târgoviște a avut avantaj
Titu se impune clar în derby
Urban Titu e acum favorită
Situația se complică pentru morenari
Pucioasa, egalată în prelungiri
Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale