Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.09.2021 00:14

În județul Dâmbovița,


A A

Alte patru localități au intrat în scenariul Galben!

Alte patru localități au intrat în scenariul Galben!

*Localitățile care au trecut de pragul de 1.5, raportat la mia de locuitori sunt Morteni, care are cel mai mare indice din județ 2.61, Butimanu, a doua din județ, cu 2.58, Cândești, 1.88 și Tărtășești, cu 1.71

 

Situație alarmantă în județul Dâmbovița! Patru localități au intrat ieri în scenariul Galben,   alăturându-se celorlalte trei comune aflate deja în această situație. Localitățile care au trecut de pragul de 1.5, raportat la mia de locuitori sunt Morteni, care are cel mai mare indice din județ 2.61, Butimanu, a doua din județ, cu 2.58, Cândești, 1.88 și Tărtășești, cu 1.71. Primele două localități par a se îndrepta cu succes în scenariul Roșu. Județul Dâmbovița are astfel șapte localități în scenariul Galben, aflându-se deja aici localitățile Moroeni – 2.17, Dărmănești – 2.14 și Crevedia – 1.81.

Municipiul Târgoviște, deși are un indice de infectare de doar 0.88, are 81 de cazuri confirmate în ultimele două săptămâni. Situația arată și mai îngrijorător atunci când privim numărul de infectări de la nivel județean, dar și cel de la nivel național. Astfel, în urma testelor efectuate în județul Dâmbovița, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 53 de cazuri noi de COVID-19. În ceea ce privește situația de la nivel național, la ultima raportare, au fost depistate în ultima zi 4.441 de cazuri noi de coronavirus.

Situația actuală, din județul Dâmbovița, este următoarea: • Persoane testate de la începutul pandemiei: 64.862• Persoane confirmate cu COVID-19: 23.229 (53 cazuri astăzi)• Persoane vindecate, în total: 21.975• Persoane decedate de la debutul pandemiei: 849 ( 4 decese în ultimele 24 ore)• Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 923• Persoane aflate în carantină instituționalizată: 3• Persoane aflate în izolare la domiciliu: 289• Persoane aflate în izolare instituționalizată (internate în spital): 72 dintre care 5 persoane la ATI.• Incidența înregistrată în ultimele 14 zile, la nivel județean: 0,63.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sprijin pentru Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița
Târgurile de toamnă, în vizorul jandarmilor
Stocuri mici de plasmă Covid-19 la Centrul de Transfuzii
Biroul Avocatului Poporului din Ploiești a suspendat audiențele
Creșă modernă la Poiana
Nou record de infectări de coronavirus
„Valul 4 în pandemie, o explozie!”
52 de localități în scenariul Roșu COVID-19
Pompierii verifică spitalele din județ
Activitate restrânsă la Judecătoria Pucioasa
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Bulina roșie (II)

Mobilitatea este ceva fantastic în Europa. Ne-am bucurat în 2002 când nu am mai fost nevoiți să avem acele vize infecte. Deși intrați în Uniunea Europeană în anul 2007, doar în 2014 românii au putut să lucreze fără restricții în Uniunea Europeană. Atunci practic s-a desăvârșit mobilitatea europeană a românului.

Criza pandemică ne-a adus... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale