Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro31.01.2023 00:13

Semnal tras de liderul de sindicat din SNPPC Dâmbovița:


A A

„Ziua Poliției Române, sărbătorită, probabil, în stradă”

„Ziua Poliției Române, sărbătorită, probabil, în stradă”

*„10% este creșterea salariilor polițiștilor, aproximativ 300 de lei. Toate protestele noastre au constat în acest 10% care se aplică tuturor bugetarilor”

 

Polițiștii au fost anul trecut cei mai vocali protestatari din România! Răspunsul autorităților, venit pe final de an, a fost că toți bugetarii vor primi, de la 1 ianuarie 2023, o creștere salarială de 10%. Cu atât s-au ales și polițiștii care urmează să primească în luna februarie un plus la salariu de aproximativ 300 de lei, o sumă infimă ținând cont de explozia prețurilor din România. Liderul de sindicat din Poliția Dâmbovița, Florin Bălan ne-a declarat că nemulțumirile în rândul colegilor săi sunt mari și că cel mai probabil de Ziua Poliției Române (25 martie)... polițiștii vor fi din nou în stradă, așa cum s-a întâmplat și anul trecut.

„10% este creșterea salariilor polițiștilor, aproximativ 300 de lei. Toate protestele noastre au constat în acest 10% care se aplică tuturor bugetarilor. Nu este vorba e o mărire, ci de aplicarea Legii 153 /2017 care trebuia aplicată în totalitate până la sfârșitul anului trecut. De o indexare cu rata inflației... nici nu se discută de așa ceva. Având în vedere că este iarnă nu poți să faci foarte multe lucruri, dar este foarte posibil ca Ziua Poliției Române (25 martie) să fie sărbătorită, ca de obicei, în stradă. Noi continuăm lupta sindicală cu angajatorii, cu MAI, cu Poliția Română pentru că avem și alte mijloace de luptă sindicală cum sunt procesele, diverse sesizări către aceștia pentru îmbunătățirea sistemului. Sigur nu avem o reacție corespunzătoare din partea lor, pentru că ei cunosc care sunt problemele sistemului și le tratează cu multă indiferență”, ne-a declarat ieri liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Investiții coerente și eficiente în industria din Apărare
Târgoviștea, în febra curățeniei de primăvară
2 operatori economici, închiși după controlul DSVSA
Datul cu părerea...
Dâmbovițenii, speriați de creșterea inflației
Kremlinul absurd
Fonduri guvernamentale pentru infrastructura școlară
Daruri pentru Căminul de Bătrâni de la Bălteni
Gata cu radarele ascunse și mașinile de poliție neinscripționate
Solicitări tot mai mari pentru dispozitive medicalePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Datul cu părerea...

George Coandă


...este la români una din stările lor naturale și care, cu vremea, a devenit un sport național care, atunci când lumea îți e mai dragă, ne încurcă rău viața. Și ne-o încurcă rău de tot. Iar când este vorba de politică și de implicațiile politicului în existența noastră socială, nu-ți vine a crede cât de mult  contează, ca influență și, de ce nu,... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale