Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.05.2023 00:18

Liderul de sindicat din Poliția Dmbovița, mesaj de susținere pentru greviști


A A

„Susținem greva declanșat de salariații din nvțmnt”

„Susținem greva declanșat de salariații din nvțmnt”

*„Este o situație foarte delicat dar ea a fost creat și întreținut de decidenții din cadrul politic care s-au tot rotit la guvernare, care în ultimii 14 ani nu au fcut nimic privind salarizarea”

 

Sindicatele din poliție se solidarizeaz cu toate categoriile de bugetari care se afl deja în grev general, cum este cazul profesorilor, dar și cu cei care urmeaz s intre în grev în perioada urmtoare, respectiv angajații din sntate! La rândul lor, nici polițiștii nu vor sta degeaba. Sindicatele din poliție s-au reunit recent, în cadrul unei Conferințe naționale a sindicatelor, pentru a stabili  formele de protest dac nu se pltesc restanțele salariale conferite de Legea 153.  

„Susținem greva declanșat de salariații din învțmânt, susținem toate formele de protest declanșate de ceilalți salariați, susținem greva care urmeaz s fie declanșat de cei din sistemul sanitar. Ba mai mult am hotrât la conferința național a sindicatelor din Poliție, care a avut loc zilele trecute, s recurgem și noi la forme de protest dac nu se pltesc restanțele salariale, pentru c statul român este dator la o parte din salariații si cu plata salariilor din urm, cu cel puțin un an, și m refer la aplicarea în integralitate a Legii 153. Deja dumnealor nu au terminat de aplicat Legea 153 care este în vigoare și se gândesc la o alt lege a salarizrii și o ținem tot așa din 2009, cu legi care nu se aplic. O s avem mari surprize la școlile de poliție, o s vedem c nu se vor mai ocupa locurile. Sunt probleme care trebuia s fie rezolvate de ctre politicieni de mulți ani. Este o situație foarte delicat dar ea a fost creat și întreținut de decidenții din cadrul politic care s-au tot rotit la guvernare, care în ultimii 14 ani nu au fcut nimic privind salarizarea. Au scos legi pe band rulant pe care nu le-au aplicat”, a semnalat liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Blan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Muzeul Scriitorilor Dmbovițeni a fost redeschis
Rsucire iohannist cu... sticl spart
Und verde pentru construcția rețelei de gaze naturale
Uniunea Sanitas Dmbovița, alturi de colegii de la nivel național
Activitate dedicat Zilei Internaționale a Copilului
Parada Copiilor, bucuria a peste 4000 de copii, prinți și bunici la Trgoviște
Ședinț festiv a CJD desfșurat la Palatul Brncovenesc
O grev care anun marea furtun romneasc
Gala de Excelenț a Județului Dmbovița
Ziua Internațional a Copiilor este srbtorit astzi la TrgoviștePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rsucire iohannist cu... sticl spart

Domnia sa preedintele României Klaus Werner Iohannis este neam ca obârie etnic. i, de la un neam te atepi s fie exact, nu-i aa, ca un neam precis, ca un „Mercedes”. Dar Domnia sa Klaus Werner Iohannis este neam de-al nostru, de pe malul Cibinului, aa c s-a molipsit de unele metehne mioritice. Asta e.

Deunzi a aprut mre, nu pentru c ar avea vreun metru i optzeci de centimetri, ci, pur... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale