Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.05.2023 00:18

Liderul de sindicat din Poliția Dâmbovița, mesaj de susținere pentru greviști


A A

„Susținem greva declanșată de salariații din învățământ”

„Susținem greva declanșată de salariații din învățământ”

*„Este o situație foarte delicată dar ea a fost creată și întreținută de decidenții din cadrul politic care s-au tot rotit la guvernare, care în ultimii 14 ani nu au făcut nimic privind salarizarea”

 

Sindicatele din poliție se solidarizează cu toate categoriile de bugetari care se află deja în grevă generală, cum este cazul profesorilor, dar și cu cei care urmează să intre în grevă în perioada următoare, respectiv angajații din sănătate! La rândul lor, nici polițiștii nu vor sta degeaba. Sindicatele din poliție s-au reunit recent, în cadrul unei Conferințe naționale a sindicatelor, pentru a stabili  formele de protest dacă nu se plătesc restanțele salariale conferite de Legea 153.  

„Susținem greva declanșată de salariații din învățământ, susținem toate formele de protest declanșate de ceilalți salariați, susținem greva care urmează să fie declanșată de cei din sistemul sanitar. Ba mai mult am hotărât la conferința națională a sindicatelor din Poliție, care a avut loc zilele trecute, să recurgem și noi la forme de protest dacă nu se plătesc restanțele salariale, pentru că statul român este dator la o parte din salariații săi cu plata salariilor din urmă, cu cel puțin un an, și mă refer la aplicarea în integralitate a Legii 153. Deja dumnealor nu au terminat de aplicat Legea 153 care este în vigoare și se gândesc la o altă lege a salarizării și o ținem tot așa din 2009, cu legi care nu se aplică. O să avem mari surprize la școlile de poliție, o să vedem că nu se vor mai ocupa locurile. Sunt probleme care trebuia să fie rezolvate de către politicieni de mulți ani. Este o situație foarte delicată dar ea a fost creată și întreținută de decidenții din cadrul politic care s-au tot rotit la guvernare, care în ultimii 14 ani nu au făcut nimic privind salarizarea. Au scos legi pe bandă rulantă pe care nu le-au aplicat”, a semnalat liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Avocatul Poporului, prezent la Târgoviște
Sfințirea Bisericii Parohiei Alba, eveniment spiritual înălțător
Întreruperi de energie electrică programate
Problemele persoanelor vârstnice, în centrul atenției autorităților
Restricții rutiere din cauza caniculei
Care neutralitate?
Activarea punctelor de prim-ajutor în timpul caniculei
Culturile afectate de furtuni, în vizorul Colegiului Prefectural
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)
Infrastructura rutieră din jurul școlilor, în reabilitare de amploare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale