Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.01.2022 00:19

Șantierul de la Spitalul Județean din Târgoviște va demara curând


A A

„În maxim 30 de zile începem lucrările la Unitatea de Primire Urgențe”

„În maxim 30 de zile începem lucrările la Unitatea de Primire Urgențe”

*Prima parte a proiectului, care va costa peste 8 milioane de lei, prevede extinderea și modernizarea unității medicale, investiție care la final va beneficia și de aparatură de ultimă generație *„A doua investiție majoră pe care o avem la nivelul SJUT este o secție  nouă  de Ambulatoriu, o clădire pe 3 etaje, care va costa circa 17 milioane de lei...”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan

 

Susținute puternic de conducerea Consiliul Județean Dâmbovița, noile investiții de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște încep să intre încet - încet în linie dreaptă. Prima care va debuta în scurt timp este extinderea și modernizarea Unității de Primire Urgențe (UPU), care va costa peste 8 milioane de lei, investiție care la final va beneficia și de aparatură de ultimă generație. Al doilea obiectiv investițional important de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște care urmează să fie implemenat în viitorul apropiat va fi noua secție de Ambulatoriu, o clădire cu trei etaje, care se va fi amplasată în vecinătate Secției de Ortopedie.     

„Vom avea o Unitate de Primire Urgențe  la standarde europene”

,,Am semnat contractul de execuție de lucrări privind execuția Unității de Primire Urgențe (UPU) Târgoviște și în maxim 30 de zile începem lucrările la această investiție. Vom avea o Unitate de Primire Urgențe modernă și la standarde europene, unde pacienții să aibă un confort minim și nu în ultimul rând un personal care să vină în sprijinul dâmbovițenilor. Valoarea totală a acestei investiții este de 8,2 milioane de lei, cu o finanțare de 2% din partea CJD. Investiția constă în modernizare, extindere și nu în ultimul rând aparatură nouă, de ultimă generație. 

A doua investiție majoră pe care o avem la nivelul SJUT este o secție  nouă  de Ambulatoriu, o clădire pe 3 etaje, care va costa circa 17 milioane de lei, cu o cofinanțare de 7 milioane de lei din partea CJD, bani pe care i-am asigurat din bugetul nostru. Așteptăm să terminăm achiziția publică... Noua construcție va fi amplasată în partea dreaptă a Secției de Ortopedie, unde este Centrul de Vaccinare de la SJUT’’, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Pașaport de vacanță” pentru copii
Extinderea rețelei electrice la Raciu
„Polițiștii vor relua protestele de stradă”
Ratele la credite se pot dubla până la sfârșitul anului!
Lucrările de extindere a primăriei au demarat
Proiect Smart City pentru modernizarea traficului din Târgoviște
Peste 700 de locuri de muncă vacante
„Impozitarea în plus, pentru că nu mai sunt bani la buget, e o greșeală capitală”
19 proiecte admise pentru finanțare nerambursabilă la CJD
Camera de Comerț Dâmbovița refuză participarea la Bursa Locurilor de Muncă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai există România ca stat unitar și suveran? Nem! (II)

Și evenimentul a mai avut loc exact când se împlinesc 150 de ani de la plecarea în eternitatea istoriei a „Crăișorului munților” (Avram Iancu) și când, de asemenea, se împlinește un secol de la încoronarea în Alba Iulia a regilor României Mari.

Și atunci de ce să nu mă ducă/să nu ne ducă gândul că, dezvelirea statuiei unui torționar medieval maghiar al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale