27.01.2022 00:19

„În maxim 30 de zile începem lucrările la Unitatea de Primire Urgențe”

„În maxim 30 de zile începem lucrările la Unitatea de Primire Urgențe”
Galerie foto

*Prima parte a proiectului, care va costa peste 8 milioane de lei, prevede extinderea și modernizarea unității medicale, investiție care la final va beneficia și de aparatură de ultimă generație *„A doua investiție majoră pe care o avem la nivelul SJUT este o secție  nouă  de Ambulatoriu, o clădire pe 3 etaje, care va costa circa 17 milioane de lei...”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan

 

Susținute puternic de conducerea Consiliul Județean Dâmbovița, noile investiții de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște încep să intre încet - încet în linie dreaptă. Prima care va debuta în scurt timp este extinderea și modernizarea Unității de Primire Urgențe (UPU), care va costa peste 8 milioane de lei, investiție care la final va beneficia și de aparatură de ultimă generație. Al doilea obiectiv investițional important de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște care urmează să fie implemenat în viitorul apropiat va fi noua secție de Ambulatoriu, o clădire cu trei etaje, care se va fi amplasată în vecinătate Secției de Ortopedie.     

„Vom avea o Unitate de Primire Urgențe  la standarde europene”

,,Am semnat contractul de execuție de lucrări privind execuția Unității de Primire Urgențe (UPU) Târgoviște și în maxim 30 de zile începem lucrările la această investiție. Vom avea o Unitate de Primire Urgențe modernă și la standarde europene, unde pacienții să aibă un confort minim și nu în ultimul rând un personal care să vină în sprijinul dâmbovițenilor. Valoarea totală a acestei investiții este de 8,2 milioane de lei, cu o finanțare de 2% din partea CJD. Investiția constă în modernizare, extindere și nu în ultimul rând aparatură nouă, de ultimă generație. 

A doua investiție majoră pe care o avem la nivelul SJUT este o secție  nouă  de Ambulatoriu, o clădire pe 3 etaje, care va costa circa 17 milioane de lei, cu o cofinanțare de 7 milioane de lei din partea CJD, bani pe care i-am asigurat din bugetul nostru. Așteptăm să terminăm achiziția publică... Noua construcție va fi amplasată în partea dreaptă a Secției de Ortopedie, unde este Centrul de Vaccinare de la SJUT’’, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Violeta Stanciu