Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.03.2023 00:14

Un fenomen care ia amploare și în Dâmbovița:


A A

Șoferii care conduc fără permis

Șoferii care conduc fără permis

La nivelul județului Dâmbovița, în ultima perioadă, tot mai mulți conducătorii auto au fost depistați la volan conducând fără să dețină permis de conducere. La o conferință de presă susținută recent, comisarul șef al IPJ Dâmbovița, Viorel Polexe, a transmis că acest fenomen a devenit foarte întâlnit, în special în rândul tinerilor care nici măcar nu au vârsta pentru a deține carnet de șoferi. Zona în care sunt înregistrate tot mai multe astfel de situații este Crângurile – Găești, potrivit lui Viorel Polexe.

Astfel, conducerea IPJ Dâmbovița, prin Serviciul Rutier și Biroul Prevenire, a demarat o campanie pentru conștientizarea tinerilor la riscurile la care se supun conducând mașina fără să dețină permis de conducere. Campaniile vor continua în mediul rural, anunță Viorel Polexe, care a precizat că aici sunt întâlnite tot mai multe astfel de situații. Tot în mediul rural sunt și foarte multe cazuri de șoferi care conduc sub influența alcool-ului sau cu permisul suspendat.

„În ultima lună am descoperit în Crânguri – Găești, nu mai puțin de cinci copii conducând fără permis. Probabil și acum dacă mergem acolo găsim astfel de cazuri. Zilele trecute am trimis Serviciul Rutier și Biroul Prevenire, să facă o campanie în rândul copiilor, la unitățile de învățământ și să încercăm să-i conștientizăm de pericolul la care se supun atât pe ei, cât și pe cei din jur și care poate duce la adevărate tragedii. Colegii mei sunt deja în teritoriu și vom dezvolta activități masive în zona rurală, pentru că aici ne confruntăm cel mai mult cu acest fenomen. Mai avem bineînțeles și situațiile acelea când șoferii circulă sub influența alcool-ului sau cu permisul suspendat”, a transmis comisarul șef al IPJ Dâmbovița, Viorel Polexe.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Avocatul Poporului, prezent la Târgoviște
Sfințirea Bisericii Parohiei Alba, eveniment spiritual înălțător
Întreruperi de energie electrică programate
Problemele persoanelor vârstnice, în centrul atenției autorităților
Restricții rutiere din cauza caniculei
Care neutralitate?
Activarea punctelor de prim-ajutor în timpul caniculei
Culturile afectate de furtuni, în vizorul Colegiului Prefectural
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)
Infrastructura rutieră din jurul școlilor, în reabilitare de amploare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale