Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



02.04.2015 00:09

Și femeile arbitru au început să o încaseze pe stadioanele județului


A A

Denisa Comănoiu, lovită de un jucător de la Perșinari

Denisa Comănoiu, lovită de un jucător de la Perșinari

❚ Scandalul începutului de an la Liga a IV-a a explodat marți după-amiază la Aninoasa, într-un meci care s-a jucat numai 28 de minute ❚ Martorii evenimentelor susțin că un jucător al vizitatorilor, Mircea Junghie, a scuipat-o și înjurat-o pe arbitră, după care i-a luat și cartonașele, fiind eliminat ❚ Cartonaș roșu a primit și antrenorul-jucător Beniamin Popescu, care și-a ieșit din fire și a lovit-o pe Denisa cu palma peste față. „Am crezut că fata nu mai scapă din mâinile lor, așa erau de nervoși”, a confirmat și antrenorul gazdelor, Remus Gâlmencea ❚ „Mircea Junghie a scuipat-o pe doamna arbitru, a luat-o de gât și i-a făcut un brânci urât. El a lovit-o cu palma peste față și nu eu, așa cum s-a spus. Nu am lovit-o eu, nici măcar nu am atins-o, nu am pus mâna pe ea”, am preluat și varianta lui Beni Popescu ❚ Vali Junghie, finanțatorul celor de la Perșinari, insistă pe ideea că arbitrajul a fost unul tendențios, care ar fi făcut orice pentru a se impune gazdele. „Pentru mine e clar că toată lumea trage ca Aninoasa să promoveze, în special arbitrii. Săptămâna viitoare vreau să retrag echipa din campionat. M-am săturat, vreau să-mi trăiesc frumos bătrânețile”

COSTIN MIHAI


Scandalul începutului de an la Liga a IV-a a explodat marți după-amiază la Aninoasa, într-un meci care s-a jucat numai 28 de minute. Totul a plecat de la faza din care gazdele au deschis scorul prin Rusu, însă oaspeții de la Perșinari au reclamat un fault la Beni Popescu, comis de Moțoi, nesemnalizat de arbitrul Denisa Comănoiu. Martorii evenimentelor susțin că un jucător al vizitatorilor, Mircea Junghie, a scuipat-o și înjurat-o pe arbitră, după care i-a luat și cartonașele, fiind eliminat. Cartonaș roșu a primit și antrenorul-jucător Beniamin Popescu, care și-a ieșit din fire și a lovit-o pe Denisa cu palma peste față. „Am crezut că fata nu mai scapă din mâinile lor, așa erau de nervoși”, a confirmat și antrenorul gazdelor, Remus Gâlmencea.

„Chiar dacă ar fi greșit, cum să dai într-o femeie?”

„Jurnal de Dâmbovița” a contactat mai multe surse, inclusiv oficiali ai partidei, care susțin că Beni Popescu a lovit-o pe Denisa Comănoiu și că Mircea Junghie a scuipat-o, a înjurat-o și i-a aruncat cartonașele. „Fata chiar a arbitrat bine. Chiar dacă Moțoi ar fi comis fault la faza din care a marcat Aninoasa, asta nu înseamnă că trebuie să mergi să lovește arbitrul, să-i scuipi, să-l înjuri și să-i iei cartonașele. Mai ales o femeie, cum să dai într-o femeie? Este adevărat că apoi un spectator mai solid a sărit să-l bată pe Junghie, căruia i-a fost frică să mai iasă de pe teren și să meargă la cabine, însă oamenii erau indignați când au văzut o femeie lovită. La fel de adevărat este că la meci nu a fost niciun polițist, iar oamenii de ordine nu au intervenit în momentul incidentelor. Probabil că ei apăreau doar pe hârtie, cu rol decorativ. Singurul care a intervenit a fost asistentul Ion Oncescu, care a apărat-o energic și în permanență pe Denisa. Într-un final, s-au mai băgat și câțiva jucători, dar destul de târziu. Denisa a plâns în hohote după meci, devenise ușor confuză, așa de afectată a fost”.

„Denisa a avut puterea să nu oprească jocul definitiv”

Sursele noastre ne-au relatat și cum au decurs evenimentele după cele două eliminări, cu Denisa Comănoiu acordând trei minute pentru calmarea spiritelor, cu toate că putea fluiera foarte bine și finalul meciului. „Chiar dacă foarte speriată, arbitra a avut puterea să nu oprească jocul definitiv, arătând trei minute, pentru ca jucătorii eliminați să părăsească terenul. Junghie a făcut-o într-un final, însă Beni a mers pe banca de rezerve. Inițial, le-a cerut jucătorilor să iasă de pe teren, însă a intervenit nea Valică Junghie (n.r. finanțatorul echipei din Perșinari) și l-a convins că trebuie să continue și în nouă oameni. Până s-au hotărât ei, trecuseră deja cele trei minute acordate de arbitru, ba chiar au fost patru, astfel că a trebuit să fluiere finalul jocului. Nea Valică chiar le-a dat bani jucătorilor după meci, el e cel mai boier de la Perșinari, însă fotbaliștii nu respectă eforturile pe care le face”.

Vali Junghie: „Nu a lovit-o nimeni pe arbitră”

Vali Junghie a ținut să aibă o poziție după meciul de la Aninoasa, insistând pe ideea că arbitrajul a fost unul tendențios, care ar fi făcut orice pentru a se impune gazdele. „Pentru mine e clar că toată lumea trage ca Aninoasa să promoveze, în special arbitrii. Nu e posibil să trimiți niște femei să arbitreze un asemenea meci. Arbitra de centru a fost pornită pe noi încă de la început, tema ei era să bată Aninoasa. Nu a băgat în seamă un jucător de-al nostru, accidentat, fază din care am și primit gol. Atenție, până atunci doar Perșinari a avut o ocazie mare. Chiar dacă l-au sunat pe Vasiloiu să-i spună că ne vor da minim zece goluri, cei de la Aninoasa nu au putut să ne dea gol decât cu ajutorul arbitrei. Nu a lovit-o nimeni, însă recunosc că fiul meu, Mircea, a înjurat-o. La ieșirea de pe teren, au sărit să-l bată spectatorii de la Aninoasa. Pe mine nu mă interesează cine promovează, însă mi-e clar că sunt făcute cărțile să meargă Aninoasa la baraj. Săptămâna viitoare vreau să retrag echipa din campionat. M-am săturat, vreau să-mi trăiesc frumos bătrânețile”.

Beni Popescu: „Mircea Junghie a lovit-o peste față și nu eu”

Ziarul nostru l-a contactat și pe Beniamin Popescu, jucătorul despre care numeroși martori susțin că a lovit-o cu palma peste față pe Denisa Comănoiu, iar mărturisirea lui merită publicată.

„Varianta mea e cea mai corectă și vă asigur că nu există nicio minciună în ceea ce spun. Aninoasa a fost o echipă cuminte, iar arbitrajul unul fără probleme până la faza din care am primit gol, pe un fault dur făcut de Moțoi asupra mea. M-a lovit cu pumnul în cap, însă doamna arbitru a lăsat jocul să continue, ei nu au dat mingea afară, chiar dacă m-au văzut căzut, și au marcat. În acel moment Mircea Junghie a scuipat-o pe doamna arbitru, a luat-o de gât și i-a făcut un brânci urât. El a lovit-o cu palma peste față și nu eu, așa cum s-a spus. I-am zis doar să-i fie rușine, moment în care mi-a dat și mie cartonaș roșu, moment în care am făcut-o nesimțită, recunosc asta. Însă nu am lovit-o eu, nici măcar nu am atins-o, nu am pus mâna pe ea. E o minciună asta, chiar vreau să mă cheme la comisie, față în față cu ea. Îmi pare rău că nu au fost camere de filmat, să vedem cine spune adevărul și cine minte. Mircea chiar a vrut să iasă de pe teren, dar au venit trei spectatorii să-l bată, iar unul era să-l lovească în cap cu poarta aceea metalică. Păcat de acea greșeală a doamnei arbitru, care până atunci s-a descurcat fără probleme. Am înțeles că a arătat trei minute, noi am vrut să continuăm meciul chiar și cu doi oameni mai puțin, dar a fluierat finalul. Chiar am avut arbitraje destul de bune în acest retur.”

Din ce spune Beni Popescu, Mircea Junghie ar fi lovit-o pe Denisa Comănoiu peste față, însă martorii susțin altceva. Că Mircea a scuipat-o, a înjurat-o și că i-a luat cartonașele, iar lovitura a fost aplicată de Beni. Rămâne de văzut ce au notat arbitrii în raport, dar și observatorul Gigi Iordache. Oricum, e scandalos ce s-a întâmplat, iar fotbalul dâmbovițean a scăpat cu totul de sub control. Chiar trebui să se schimbe ceva!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de tu la 03.04.2015 00:20

ce performanta faci tu, ma??sau joci la steaua si ai uitat sa specifici??tot boul se viseaza fotbalist facand performanta cand nici in ghete nu stie sa stea..dar la injurat intradevar,performer!


Trimis de eu. la 02.04.2015 13:56

vai suntem asa afectati ca a sarit unu sa ne bata...arbitrati in pl. mea corect,te chinui un campionat intreg sa faci performanta,si vine o pitipoanca dasta si iti fu/te tot meciul.Rusine AJF rusine Aninioasa.mizeriilor


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Chindia are licență, dar jocul lasă de dorit
Finala mică merge în decisiv
CSM Târgoviște a avut avantaj
Titu se impune clar în derby
Urban Titu e acum favorită
Situația se complică pentru morenari
Pucioasa, egalată în prelungiri
Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale