Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro31.01.2023 00:20

Editorial


A A

Zelenskiada (II)

Zelenskiada (II)

Preoții români sunt batjocoriți ca și cum bolșevismul stalinist s-a reîntors din tenebre, bisericile incendiate și închise – pentru că, chipurile, ar fi cuiburi de spioni de-ai Kremlinului -, tineri luați cu arcanul și trimiși să moară într-un război care nu este al lor, de parcă acest nefericit de Zelenski nu ar vrea altceva decât o purificare etnică. Budapesta, văzându-și consângenii hăituiți, i-a îndesat căciula pe cap lui Zelenski: n-o să voteze intrarea în NATO și UE a Ucrainei.

Bucureștiul n-are nimic de zis. Doarme, bine mersi, în opinci. Nu, el e generos, ucrainenii sunt în război, de ce să le facă viața și mai amară, lasă să-l calce Zelenski pe căpățână! Are dreptate înțeleptul academician Răzvan Theodorescu atunci când, pe bună dreptate supărat, a îndemnat ca România să-și arate colții spre Kiev. Toată compasiunea creștinească pentru poporul ucrainean ucis de un an de zile, dar asta nu scuză Președinția, Parlamentul și Guvernul României de a nu-i bate obrazul lui Zelenski ale cărui apucături îi sfidează și umilesc pe românii din Maramureșul istoric, din Bucovina de nord și Basarabia de sud.

Și de ce, pentru că România are toată îndreptățirea să nu-și revendice teritoriile rășluite de I.V. Stalin? Poate că-l va aduce la rațiune pe eroul gonflat Zelenski. Dacă. Dar, se pare că și la Cotroceni, și la Palatul Victoria, nu-și mai amintește nimeni că România își poate exercita dreptul de veto și la NATO și la Bruxelles. Cineva parcă le-ar fi ordonat s-o lase mai ușor cu pianu’ pe scări.

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Care neutralitate?
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (I)
Cum se aleg liderii europeni (II)
Cum se aleg liderii europeni (I)
Alarmă la granițele României
Victoria electorală în Dâmbovița
Despre rezultatul alegerilor europene
Cum a evoluat reprezentarea României la Bruxelles în ultimii 5 ani?
Miza alegerilor europene: Belgia vs România


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale