Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro31.05.2023 00:19

Ieri, în prezența conducerii CJD, a fost inaugurat...


A A

Terenul multisport, investiție prin PJDL la Dobra

Terenul multisport, investiție prin PJDL la Dobra

*„A mai fost construită o bază sportivă în satul Dobra, investiția ridicându-se la 365.000 de lei, cofinanțată de Consiliul Județean Dâmbovița cu suma 150.000 de lei” *„Cel mai mare proiect, de 3.500.000 de lei ca valoare totală și la care se lucrează, are ca obiectiv amenajarea scurgerii apelor și acceselor la proprietăți”

 

Încă o investiție finalizată cu ajutorul Programului Județean de Dezvoltare Locală! De data aceasta este vorba de terenul multisport construit pentru elevii și tinerii din satul Mărcești din comuna Dobra. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 500.000 de lei, contribuția Consiliului Județean Dâmbovița fiind de 220.000 de lei, acesta fiind al treilea proiect pe care CJD îl finanțează în comuna Dobra.

„Inaugurăm un nou obiectiv în satul Mărcești, comuna Dobra. Este vorba despre un teren multisport, un teren care oferă foarte multe oportunități pentru activități sportive și recreative,  un obiectiv care a fost foarte mult așteptat de elevii școlii «Iulian Rusu» Mărcești, cât și de tineretul din sat. Chiar dacă profesorii, cadrele didactice, sunt în grevă, noi am ales să fim astăzi (n.n. ieri) aici, acesta reprezentând și un cadou cu ocazia Zilei Copilului. Mulțumesc celor care sunt prezenți alături de noi, copiilor, aparatului administrativ al comunei Dobra care este alături de mine și care mă susține în activitățile mele, consilierilor locali care sunt alături de mine în susținerea, promovarea și realizarea obiectivelor”, a declarat primarul comunei Dobra, Daniel Nica.

„Este un eveniment deosebit de important pentru comuna dumneavoastră, pentru satul Mărcești, când inaugurăm încă un obiectiv finanțat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, un program unic în România, prin care Consiliul Județean Dâmbovița se asociază cu unitățile administrativ teritoriale pentru a le sprijini în realizarea diferitelor obiective, pentru realizarea acestor obiective în comun. Astăzi inaugurăm al doilea obiectiv în această zonă după ce, nu cu foarte mult timp în urmă, am inaugurat o altă bază sportivă în satul Dobra. Încă o dată se dovedește faptul că Programul Județean de Dezvoltare Locală își atinge scopul de a diminua decalajele dintre mediul urban și cel rural, indiferent de proiectele care sunt finanțate prin acesta”,  a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

„Mă întorc în aceste locuri mereu cu emoții. Într-adevăr este o diferență foarte mare între ce exista cu ani în urmă și ce s-a construit acum. Vreau să subliniez performanța echipei administrative, performanța echipei Partidului Social Democrat, pentru că da, este vorba de o întreagă echipă, începând de la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița, domnul președinte Corneliu Ștefan sprijină toate investițiile care sunt la nivelul comunităților locale si lucrul acesta se vede, și sper să ne vedem la cât mai multe inaugurări ale investițiilor de aici, de la Dobra”, a precizat primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, care a copilărit la Dobra.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Întreruperi de energie electrică programate
Problemele persoanelor vârstnice, în centrul atenției autorităților
Restricții rutiere din cauza caniculei
Care neutralitate?
Activarea punctelor de prim-ajutor în timpul caniculei
Culturile afectate de furtuni, în vizorul Colegiului Prefectural
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)
Infrastructura rutieră din jurul școlilor, în reabilitare de amploare
Festivalul Rhododendronilor, la Peștera
Prefectul Județului, avertizare de caniculă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale