31.05.2023 00:19

Terenul multisport, investiție prin PJDL la Dobra

Terenul multisport, investiție prin PJDL la Dobra
Galerie foto

*„A mai fost construită o bază sportivă în satul Dobra, investiția ridicându-se la 365.000 de lei, cofinanțată de Consiliul Județean Dâmbovița cu suma 150.000 de lei” *„Cel mai mare proiect, de 3.500.000 de lei ca valoare totală și la care se lucrează, are ca obiectiv amenajarea scurgerii apelor și acceselor la proprietăți”

 

Încă o investiție finalizată cu ajutorul Programului Județean de Dezvoltare Locală! De data aceasta este vorba de terenul multisport construit pentru elevii și tinerii din satul Mărcești din comuna Dobra. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 500.000 de lei, contribuția Consiliului Județean Dâmbovița fiind de 220.000 de lei, acesta fiind al treilea proiect pe care CJD îl finanțează în comuna Dobra.

„Inaugurăm un nou obiectiv în satul Mărcești, comuna Dobra. Este vorba despre un teren multisport, un teren care oferă foarte multe oportunități pentru activități sportive și recreative,  un obiectiv care a fost foarte mult așteptat de elevii școlii «Iulian Rusu» Mărcești, cât și de tineretul din sat. Chiar dacă profesorii, cadrele didactice, sunt în grevă, noi am ales să fim astăzi (n.n. ieri) aici, acesta reprezentând și un cadou cu ocazia Zilei Copilului. Mulțumesc celor care sunt prezenți alături de noi, copiilor, aparatului administrativ al comunei Dobra care este alături de mine și care mă susține în activitățile mele, consilierilor locali care sunt alături de mine în susținerea, promovarea și realizarea obiectivelor”, a declarat primarul comunei Dobra, Daniel Nica.

„Este un eveniment deosebit de important pentru comuna dumneavoastră, pentru satul Mărcești, când inaugurăm încă un obiectiv finanțat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, un program unic în România, prin care Consiliul Județean Dâmbovița se asociază cu unitățile administrativ teritoriale pentru a le sprijini în realizarea diferitelor obiective, pentru realizarea acestor obiective în comun. Astăzi inaugurăm al doilea obiectiv în această zonă după ce, nu cu foarte mult timp în urmă, am inaugurat o altă bază sportivă în satul Dobra. Încă o dată se dovedește faptul că Programul Județean de Dezvoltare Locală își atinge scopul de a diminua decalajele dintre mediul urban și cel rural, indiferent de proiectele care sunt finanțate prin acesta”,  a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

„Mă întorc în aceste locuri mereu cu emoții. Într-adevăr este o diferență foarte mare între ce exista cu ani în urmă și ce s-a construit acum. Vreau să subliniez performanța echipei administrative, performanța echipei Partidului Social Democrat, pentru că da, este vorba de o întreagă echipă, începând de la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița, domnul președinte Corneliu Ștefan sprijină toate investițiile care sunt la nivelul comunităților locale si lucrul acesta se vede, și sper să ne vedem la cât mai multe inaugurări ale investițiilor de aici, de la Dobra”, a precizat primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, care a copilărit la Dobra.

 

 

Violeta Stanciu