Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.02.2024 00:16

În 2024...


A A

SAJ Dâmbovița vrea să-și mărească echipa de ambulanțieri

SAJ Dâmbovița vrea să-și mărească echipa de ambulanțieri

*Cu un număr actual de 95 de ambulanțieri și 98 de asistenți medicali, Mihail Gheorghe a subliniat că echipa lor este subdimensionată pentru a răspunde tuturor cerințelor

 

Managerul Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Dâmbovița, Mihail Gheorghe, a făcut un apel la mărirea echipei de ambulanțieri în anul 2024, subliniind necesitatea urgentă de a completa posturile vacante pentru a asigura o intervenție eficientă și promptă în situații de urgență medicală.

Într-o declarație recentă, Mihail Gheorghe a vorbit despre deficitul de personal din cadrul serviciului, precizând că patru posturi de ambulanțieri sunt în prezent neocupate.

Pe lângă acestea, managerul SAJ Dâmbovița a adăugat că există și două poziții de asistenți medicali care necesită deblocare prin intermediul unui memorandum, iar demersurile pentru obținerea aprobării sunt deja în curs de desfășurare.

Cu un număr actual de 95 de ambulanțieri și 98 de asistenți medicali, Mihail Gheorghe a subliniat că echipa lor este subdimensionată pentru a răspunde tuturor cerințelor. În special, a evidențiat necesitatea de a completa și numărul de medici, unde există un deficit de șapte specialiști.

Avem patru posturi vacante de ambulanțieri. Zilele trecute a fost susținută proba scrisă. Mai avem două posturi de asistenți medicali, dar trebuie deblocate prin memorandum. Am început demersurile și sperăm să se aprobe deblocarea lor. Avem și un deficit de șapte medici, deci clar nu avem suficient personal. Sperăm să organizăm concursuri și pentru aceste poziții în curând. Este esențial să completăm echipa pentru a răspunde cerințelor de intervenție medicală în comunitate", a declarat Mihail Gheorghe, managerul SAJ Dâmbovița.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ANUNȚ DE VÂNZARE a acțunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Actorii instituționali ai politicii de energie
Dezvoltarea Târgoviștei capătă amploare
Caravana „Fără Bariere - Tot Adevărul despre Droguri”
Noi vizite de succes la Muzeul „Casa Romanței” din Târgoviște
Minor declarat dispărut, depistat a doua oară de jandarmii dâmbovițeni
Întreruperi de energie electrică programate
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Cine influențează politica de sănătate în UE?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Actorii instituționali ai politicii de energie

Comisia Europeană, brațul executiv al UE, propune politicile energetice la nivelul blocului comunitar, responsabil pentru program, planurile strategice, de management și raportare fiind comisarul pentru energie Kadri Simson. Aceasta este un politician estonian, aparținând Partidului Popular European. Direcția Generală Energie (DG ENER), din cadrul Comisiei, condusă de directorul general Ditte Juul Jørgensen, dezvoltă politica... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale