Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.11.2023 00:15


A A

Rezultatele acțiunilor desfășurate de polițiști în ultimele 24 de ore

Rezultatele acțiunilor desfășurate de polițiști în ultimele 24 de ore

La data de 13 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au desfășurat 6 acțiuni în sistem integrat, alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniu, pentru creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice, combaterea infracționalității și asigurarea unui climat de ordine publică.

Polițiștii au fost prezenți pe sectoarele de drum intens circulate și în zonele de interes, fiind organizate 14 filtre pe raza întregului județ. În cadrul misiunilor desfășurate, au fost legitimate 275 de persoane, controlate 185 de autovehicule și testați 94 de conducători auto pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive. Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 157 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 32.660 de lei.

Cele mai multe sancțiuni contravenționale, 129, au fost aplicate pentru nerespectarea regimului circulației rutiere pe drumurile publice. Alte 25 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. De asemenea, polițiștii au reținut 13 permise de conducere (unul pentru depășirea regimului legal de viteză și unul pentru consumul de alcool) și au retras 5 certificate de înmatriculare.

 

Dosar penal întocmit pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințare

La data de 13 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au oprit pentru control, pe strada Pictor Ion Crăciun din localitate, un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din municipiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul i-ar fi fost încredințat pentru a fi condus de o tânără de 19 ani, din Târgoviște.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.

 

Mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, pus în aplicare de polițiști

La data de 13 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis pe numele unui bărbat  de 47 de ani, din Șotânga. Cel în cauză a fost condamnat la un an și opt luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Mărgineni.

 

 

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Reabilitarea infrastructurii rutiere continuă să avanseze
Daruri pentru Căminul de bătrâni Fundația „Catedrala Eroilor”
Primar de la PSD în cel puțin 5 localități PNL
Tezaurul românilor, nikogda!?
Granturi pentru reducerea abandonului școlar
"CONSTRUIRE HOTEL DE 4 STELE ÎN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE"
Rata șomajului, în scădere: 2,73%
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Educație adaptată
Discuții tranșante cu primarii dâmbovițeni


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!?

George Coandă


Bineînțeles că fabulosul Tezaur al poporului român, depozitat în 1916-1917, deci, la vremea Primului Război Mondial, de teama de a nu cădea pradă în mâna celui de-al Doilea Reich german care ocupase vechea Românie de la Carpați Meridionali, la Dunăre, Marea Neagră și până la Siretul inferior, așadar depozitat în pântecele nesățios al Kremlinului moscovit pentru a fi protejat și,... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale