Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.12.2023 00:15

Administrația locală, despre demararea unei investiții vitale pentru comunitate


A A

Proiecte pentru Dobra în parteneriat cu CJD

Proiecte pentru Dobra în parteneriat cu CJD

Primarul comunei Dobra, Daniel Nica, a vorbit recent despre demararea unui proiect vital pentru comunitatea sa, care vizează amenajarea extinsă a șanțurilor și acceselor către proprietăți. Proiectul, evaluat la 3,5 milioane de lei, este realizat în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin intermediul Programului Județean de Dezvoltare Locală (PJDL).

Această investiție strategică în infrastructură are ca obiectiv principal îmbunătățirea accesibilității și siguranței în comuna Dobra, precum și optimizarea gestionării apei de scurgere. Planurile includ amenajarea a aproximativ 7,5 kilometri de șanțuri și accesoriu către proprietăți, oferind beneficii semnificative rezidenților din zonă.

Primarul Nica a subliniat importanța colaborării cu Consiliul Județean Dâmbovița, evidențiind necesitatea îmbunătățirilor în rețeaua extinsă de șanțuri din localitate. În același context, el a anunțat depunerea unui nou proiect în valoare de 4,5 milioane de lei, prin același Program Județean de Dezvoltare Locală, menit să asigure continuarea și extinderea lucrărilor.

De asemenea, primarul a adăugat că, datorită rezultatelor pozitive obținute prin proiectele deja realizate prin PJDL, comuna Dobra a beneficiat de o finanțare suplimentară de 2 milioane de lei în anul 2023 din partea Consiliului Județean Dâmbovița. Această sumă suplimentară se va dovedi esențială pentru progresul și dezvoltarea durabilă a localității în următorul an.

„Am demarat un proiect de amenajare a șanțurilor și acceselor către proprietăți, în valoare de 3,5 milioane de lei, cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița prin Programul Județean de Dezvoltare Locală. Acest parteneriat ne permite să realizăm aproximativ 7,5 kilometri de șanțuri și accesoriu către proprietăți. Comuna are o rețea extinsă de șanțuri, iar pentru continuarea acestor lucrări, am depus un nou proiect în valoare de 4,5 milioane de lei, tot prin PJDL. În 2023, în urma obiectivelor deja atinse prin PJDL, am primit finanțare suplimentară de 2 milioane de lei din partea Consiliului Județean Dâmbovița”, a declarat primarul Daniel Nica.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Șofer-pericol public, arestat preventiv 30 de zile
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
422 de sancțiuni contravenționale, aplicate de polițiști
365 de locuri de muncă vacante
Investiții importante în infrastructura educațională
La Voinești, extinderea sistemului centralizat de gaze naturale este în grafic
10 cursuri de formare profesională, prin AJOFM Dâmbovița
288 de locuri de muncă disponibile
Cererile de plată pentru motorină, așteptate de la fermieri
Cererile de plată pentru motorină, așteptate de la fermieri


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine influențează politica de sănătate în UE?

Împreună cu Ana-Maria Stancu (jurnalist TVR - corespondent în Constanța) am încercat să prezentăm comunitatea celor care sunt interesați de politica de sănătate la nivel european, care interacționează fără vreo barieră teritorială sau lingvistică. Articolul este acum publicat de către EURACTIV România.

Politica de sănătate a Uniunii Europene este un domeniu care vizează îmbunătățirea... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale