11.12.2023 00:15

Proiecte pentru Dobra în parteneriat cu CJD

Proiecte pentru Dobra în parteneriat cu CJD
Galerie foto

Primarul comunei Dobra, Daniel Nica, a vorbit recent despre demararea unui proiect vital pentru comunitatea sa, care vizează amenajarea extinsă a șanțurilor și acceselor către proprietăți. Proiectul, evaluat la 3,5 milioane de lei, este realizat în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin intermediul Programului Județean de Dezvoltare Locală (PJDL).

Această investiție strategică în infrastructură are ca obiectiv principal îmbunătățirea accesibilității și siguranței în comuna Dobra, precum și optimizarea gestionării apei de scurgere. Planurile includ amenajarea a aproximativ 7,5 kilometri de șanțuri și accesoriu către proprietăți, oferind beneficii semnificative rezidenților din zonă.

Primarul Nica a subliniat importanța colaborării cu Consiliul Județean Dâmbovița, evidențiind necesitatea îmbunătățirilor în rețeaua extinsă de șanțuri din localitate. În același context, el a anunțat depunerea unui nou proiect în valoare de 4,5 milioane de lei, prin același Program Județean de Dezvoltare Locală, menit să asigure continuarea și extinderea lucrărilor.

De asemenea, primarul a adăugat că, datorită rezultatelor pozitive obținute prin proiectele deja realizate prin PJDL, comuna Dobra a beneficiat de o finanțare suplimentară de 2 milioane de lei în anul 2023 din partea Consiliului Județean Dâmbovița. Această sumă suplimentară se va dovedi esențială pentru progresul și dezvoltarea durabilă a localității în următorul an.

„Am demarat un proiect de amenajare a șanțurilor și acceselor către proprietăți, în valoare de 3,5 milioane de lei, cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița prin Programul Județean de Dezvoltare Locală. Acest parteneriat ne permite să realizăm aproximativ 7,5 kilometri de șanțuri și accesoriu către proprietăți. Comuna are o rețea extinsă de șanțuri, iar pentru continuarea acestor lucrări, am depus un nou proiect în valoare de 4,5 milioane de lei, tot prin PJDL. În 2023, în urma obiectivelor deja atinse prin PJDL, am primit finanțare suplimentară de 2 milioane de lei din partea Consiliului Județean Dâmbovița”, a declarat primarul Daniel Nica.

 

 

Ștefan Khalil