Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.05.2023 00:14

Sindicatul „Valahia” Târgoviște se luptă în instanță pentru drepturile salariaților de la Direcția de Asistență Socială!


A A

Procese câștigate pe bandă rulantă de angajați!

Procese câștigate pe bandă rulantă de angajați!

*„Ar fi trebuit să nu existe niciun fel de problemă pentru că unde-i lege nu-i tocmeală, dar dacă legea e interpretată și nu e aplicată cum trebuie ce poți să faci? Avem iarăși peste 400 de dosare pe rolul instanței”

 

Drepturi salariale câștigate în instanță de salariații Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Târgoviște! Cel care se luptă pentru drepturile acestor angajați și care  bate aproape zilnic drumul la instanță pentru a-i reprezenta este liderul de sindicat Nicolae Dragodănescu. Potrivit acestuia, peste 400 de dosare se află pe rolul instanțelor, toate pe aceeași speță – drepturi salariale acordate greșit și toate câștigate! Președintele Sindicatului ,,Valahia’’ Târgoviște, Nicolae Dragodănescu nu înțelege de ce instituția de profil procedează de aceeași manieră și nu calculează corect și conform legii drepturile salariale ale angajaților, mai ales după sute de procese câștigate în instanța de judecată.

,,Pe fiecare zi, dimineața, avem program de instanță! Fără justiție nu se poate. Cele mai multe procese le avem cu Direcția de Asistență Socială, procese pe care le câștigă salariații pe bandă rulantă dar care trebuie soluționate în instanță pentru că altfel nu se poate, în speță drepturi salariale acordate greșit. Ar fi trebuit să nu existe niciun fel de problemă pentru că unde-i lege nu-i tocmeală, dar dacă legea e interpretată și nu e aplicată cum trebuie ce poți să faci? Avem iarăși peste 400 de dosare pe rolul instanței… Sindicatul îi reprezintă în instanță, de aceea avem sindicat, noi ne ocupăm de acest lucru. Într-un fel sau altul Direcția de Asistență Socială care aparține de Primăria Târgoviște trebuia să dea corect drepturile salariale, pentru că sunt drepturi conform legii… E bună de plată pentru că trebuie să plătească și dobânda legală penalizatoare, și inflația, da e bună de plată! Paradoxul este că după sute de procese câștigate dânși procedează de aceeași manieră, adică nu-ți vine să crezi, ai pierdut un proces, ai pierdut 10, ai pierdut 100, calculează Dumnezeule cum trebuie? Ei spun că decât să aibă probleme cu Curtea de Conturi mai bine să ne judecăm și cum zice Instanța? Și Instanța zice la fel în toate dosarele, că salariații au dreptate și că trebuia să li se dea drepturile salariale așa cum spune legea. Nu ai cu cine… Acolo e complicat, degeaba le spui că sunt în neregulă, pentru că nu pățește nimeni nimic. Acolo unde este partidul puternic, nimeni nu mișcă nimic, toată lumea își menține privilegiile, dacă erau în mediul privat se duceau dracului de mult’’, a declarat liderul de sindicat, Nicolae Dragodănescu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere
Jandarmii, în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor
Atelier antidrog pentru asistenții sociali
Direcția Silvică Dâmbovița Gestionează 45% din suprafața forestieră a județului
Tânăr cercetat pentru inducerea în eroare a polițiștilor
Schimbări pentru Complexul de Vânătoare de la Bolovani
228 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Percheziții într-un dosar de trafic de persoane
Concursul „Știu și aplic”
Dezvoltarea profesională a cadrelor didactice din mediul rural


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Actorii instituționali ai politicii de energie

Comisia Europeană, brațul executiv al UE, propune politicile energetice la nivelul blocului comunitar, responsabil pentru program, planurile strategice, de management și raportare fiind comisarul pentru energie Kadri Simson. Aceasta este un politician estonian, aparținând Partidului Popular European. Direcția Generală Energie (DG ENER), din cadrul Comisiei, condusă de directorul general Ditte Juul Jørgensen, dezvoltă politica... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale