Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro31.01.2023 00:17

La Voinești,


A A

Primăria face deszăpezirea cu proprii salariați și utilaje

Primăria face deszăpezirea cu proprii salariați și utilaje

*„Niciodată nu am apelat la firme, toate utilajele sunt în proprietatea comunei Voinești” *„Avem 5 tractoare cu lamă de deszăpezire și cu 3 sărărițe, plus un unimog... un utilaj multifuncțional cu lamă de deszăpezire care are și sărăriță”

 

Autoritățile locale de la Voinești au trecut cu bine de prima răbufnire ceva mai serioasă a iernii! Zăpada căzută în ultimele zile pe drumurile publice din localitate a fost degajată rapid și fără probleme încă din prima zi de ninsoare cu ajutorul utilajelor pe care Primăria Voinești le are în dotare. De la edilul comunei Sandu Gabriel Dănuț am aflat că localitatea se autogospodărește pe line de deszăpezire, pentru că această activitate se efectuează de către salariații Primăriei Voinești, care au atribuții suplimentare în fișa postului. 

Primarul, care ar trebui să coordoneze această activitate, se implică personal, pentru că și domnia sa conduce un astfel de utilaj de deszăpezire. Unitatea Administrativ Teritorială Voinești  dispune de 5 tractoare cu lamă de deszăpezire și cu 3 sărărițe, plus un unimog, respectiv un utilaj multifuncțional cu lamă de deszăpezire care are și sărăriță. 

,,Nu am întâmpinat niciun fel de dificultate de la căderea zăpezii, programul personalului care se ocupă de deszăpezirea localității a început dimineața la ora 5.00 iar la ora  8.30-9.00 toate drumurile din comuna Voinești erau la negru. Toate utilajele sunt în dotarea comunei Voinești, iar deszăpezirea o facem cu salariații noștri, ai Primăriei Voinești, care posedă permise de conducere pentru categoria respectivă, în speță de condus tractoare și utilaje unimog pe care le avem în dotare. Niciodată nu am apelat la firme, toate utilajele sunt în proprietatea comunei Voinești, avem 5 tractoare cu lamă de deszăpezire și cu 3 sărărițe, plus un unimog... un utilaj multifuncțional cu lamă de deszăpezire care are și sărăriță. Avem atribuții suplimentare în fișa postului... și desfășurăm această activitate cu polițiștii locali, cu muncitorii de întreținere... Și eu în principiu lucrez pe un utilaj... Ne gospodărim singuri, niciodată nu am avut contract de închiriere utilaje sau cu firme specializate pentru deszăpezire la nivelul localității Voinești... și slavă Domnului avem peste 70 km de drumuri comunale și sătești”, ne-a declarat ieri primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Locuințele sociale și Spitalul Județean, în vizorul Consiliului Județean
Lumea între ciocniri de valuri (II)
Parada Copilului, eveniment de amploare la Târgoviște
Campania „Donează sânge, salvează o viață!”
Măsurile afirmative pentru elevi, discutate de Grupul Mixt de Lucru pentru Romi
Lumea între ciocniri de valuri (I)
Greva profesorilor, punct fierbinte în Colegiului Prefectural Dâmbovița
Mitropolitul Nifon a premiat Corul Excelsior al Seminarului Teologic
Asistența socială pentru vârstnici, în vizorul pensionarilor
Muzeul Național al Poliției Române are nevoie de lucrări de conservarePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea între ciocniri de valuri (II)

GEORGE COANDĂ


Fascinant, nu? Oare, însă umanitatea, estabilishment-ele și leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbării care se auzea încă de acum patru decenii și mai bine? Se pare că nu. Că interesele imediate și meschine, și egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au făcut ca „șocul viitorului”, teoretizat de același... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale