Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.02.2023 00:15

În județul Dâmbovița, anul trecut,


A A

Peste 300 de infracțiuni în domeniul silvic constatate de Poliție

Peste 300 de infracțiuni în domeniul silvic constatate de Poliție

Sancțiuni în valoare totală de aproximativ 204.320 de lei au fost date în urma unor acțiuni organizate la nivel județean, în anul 2022, pentru combaterea ilegalităților în domeniul silvic, informează șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița, Viorel Polexe.

Acesta a transmis în cadrul unei conferințe de presă că au fost efectuate 182 de acțiuni și peste 230 de controale. Acțiunile au fost organizate în fondul forestier, dar și în vegetația forestieră din afara fondului forestier. Totodată, au fost făcute verificări privind prelucrarea, depozitarea și valorificarea materialului lemnos, dar și pentru legalitatea transportului materialului lemnos și alte controale.

Astfel, potrivit comisarului șef al IPJ Dâmbovița, Viorel Polexe, anul trecut, au fost sesizate 310 infracțiuni, dintre care 42 în mediul urban și 268 în mediul rural.  Totodată, au fost aplicate 182 de sancțiuni contravenționale și a fost reținută în vederea confiscării, atât faptic, cât și contravaloric cantitatea de 152.06 metri cubi de lemn rotund pentru foc.

„La nivel național, în domeniul silvic se produc numeroase infracțiuni, iar noi încercăm fim foarte atenți și prevenim astfel de fapte în județul nostru. La acțiunile pe care le-am demarat anul trecut în acest domeniu, au mai participat, jandarmi, polițiști de frontieră, reprezentanți ai gărzilor forestiere, ai RN.P – Romsilva, ai ocoalelor silvice de regim, precum și alte forțe”, a transmis Viorel Polexe, șeful IPJ Dâmbovița.

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Recoltarea conurilor de larice în pădurea Priseaca
Sporul natural al populației, în cădere liberă!
Stația Antigrindină a intrat în cel de-al 6-lea an de așteptare!
269 de locuri de muncă noi
Problemele pensionarilor, pe masa CJPV
Primele plăți pentru beneficiarii venitului minim de incluziune
Naveta profesorilor, pe cale de a se rezolva în totalitate
SLI Dâmbovița, mulțumit de creșterile salariale din educație
Polițiștii, „îndrăgostiți”... de amenzi!
Infracțiuni... la zi


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!? (II)

Documentarul „Zvezda”, în replică la ideea guvernatorului Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, de a lansa un lobby internațional privitor la faptele că „România are un drept de creanță deplin valabil asupra depozitului său de aur evacuat la Moscova în 1916-1917”, isterizați, și comentatorii, și istoricii, chemați „la bară”, s-au dat de ceasul morții să argumenteze (falsuri care ar face-o să... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale