Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.03.2023 00:15

La Centrul de Testare al SJUT, săptămâna trecută a avut loc...


A A

O ușoară creștere a infecțiilor Covid -19!

O ușoară creștere a infecțiilor Covid -19!

*„Am ajuns, săptămâna trecută, într-o singură zi la șase pozitivi, a fost cel mai mare număr, dar pe weekend nu am avut pozitivi”

 

Săptămâna trecută, la Centrul de Testare de la SJUT s-a înregistrat o ușoară creștere a infecțiilor Covid -19, dar în weekend situația s-a stabilizat ! Dr. Margareta Zebreniuc, responsabila Centrelor de Evaluare și Testare de la Spitalul Județean de Urgență (SJUT) Târgoviște ne-a declarat ieri că infecția Covid nu a dispărut definitiv și că mai apare din când în când câte o răbufnire. Săptămâna trecută, la Centrul de Testare al SJUT, într-o singură zi au fost depistate șase persoane pozitive, care au fost întrumate către Centrul de Evaluare pentru determinarea factorilor de risc.

„Nu a dispărut încă infecția Covid... Oamenii se testează în continuare pentru Covid-19 atât la UPU, cât și la Centrul de Testare, dar eu am informațiile de  la Centrul de Testare. Am ajuns, săptămâna trecută, într-o singură zi  la șase pozitivi, a fost cel mai mare număr, dar pe weekend nu am avut pozitivi. Bineînțeles că de la Testare, cei depistați pozitiv  ajung foarte repede și în Centrul de Evaluare  care este chiar alături, unde a fost Centrul de Vaccinare inițial. La Centrul de Testare programul este de la 7.30 - 12.30, iar la Centrul de Evaluare de la 9.30 - 14.30. Deci COVID nu a dispărut, mai apare câte o zvâcnire... Varianta Omicron circulă în prezent, noi trimitem la secvențiere în fiecare săptămână la Institutul Cantacuzino, prin Direcția de Sănătate Publică, 1-2 cazuri tocmai pentru a se secvenția tulpina care circulă”, ne-a declarat ieri dr. Magareta Zebreniuc, responsabila Centrelor de  Evaluare și Testare de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Întreruperi de energie electrică programate
Problemele persoanelor vârstnice, în centrul atenției autorităților
Restricții rutiere din cauza caniculei
Care neutralitate?
Activarea punctelor de prim-ajutor în timpul caniculei
Culturile afectate de furtuni, în vizorul Colegiului Prefectural
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)
Infrastructura rutieră din jurul școlilor, în reabilitare de amploare
Festivalul Rhododendronilor, la Peștera
Prefectul Județului, avertizare de caniculă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale