Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.03.2023 00:18

În această primăvară,


A A

O gamă largă de activități la Biblioteca Județeană

O gamă largă de activități la Biblioteca Județeană

La Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița, în perioada următoare, este pregătită o gamă vastă de activități specifice perioadei. Potrivit directorului Serviciului Relații cu Publicul, Alexandru Ștefănescu, din cadrul Bibliotecii Județene, și în acest an, sunt pregătite evenimente în săptămâna „Școala altfel”, dedicate celor mai mici utilizatori, dar și elevilor mari de liceu.

De asemenea, potrivit conducerii Bibliotecii Județene, multe activități care se vor desfășura în acest an sunt inițiative ale elevilor de liceu. Câteva dintre ele sunt „Clubul de lectură” sau „Clubul de debate”. Totodată, pentru vizitatorii mari și mici vor fi organizate vizite ghidate și vor fi vizionate filme documentar.

O altă noutate din acest an este „Săptămâna verde”, care este la prima ediție. Aceasta va fi stabilită la alegere de fiecare unitate de învățământ, pe durata a cinci zile, în intervalul 27 februarie – 16 iunie 2023. Reprezentanții Bibliotecii Județene au transmis că au fost pregătite câteva evenimente și pentru săptămâna verde, dar cadrele didactice nu sunt încă atât de deschise pentru activitățile dedicate noului program.

Vor continua și activitățile de tradiție ale Bibliotecii Județene, cum ar fi lansări de carte, „Seara de carte”  și vor urma activitățile și atelierele din perioada sărbătorilor Pascale. La finalul lunii aprilie va avea loc și „Ziua bibliotecarului din România”.

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Daruri pentru copiii din unitățile de învățământ
„Povestea iei”
Titularizarea fără examen a profesorilor suplinitori
Examenul de Bacalaureat a început pentru 3080 de elevi
Angajarea elevilor și studenților pe perioada vacanței
Mijlocitorul veșnic al mântuirii noastre
„Întâlnirile Babel”, un spațiu relaxat de împărtășire a ideilor
85 de școli din România, inclusiv 3 din Dâmbovița, primesc finanțare prin PNRAS
Cadrele didactice primesc o majorare salarială de 7%
Festivalul BABEL XII - conexiuni și inedit


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale