Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.03.2023 00:18

În această primăvară,


A A

O gamă largă de activități la Biblioteca Județeană

O gamă largă de activități la Biblioteca Județeană

La Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița, în perioada următoare, este pregătită o gamă vastă de activități specifice perioadei. Potrivit directorului Serviciului Relații cu Publicul, Alexandru Ștefănescu, din cadrul Bibliotecii Județene, și în acest an, sunt pregătite evenimente în săptămâna „Școala altfel”, dedicate celor mai mici utilizatori, dar și elevilor mari de liceu.

De asemenea, potrivit conducerii Bibliotecii Județene, multe activități care se vor desfășura în acest an sunt inițiative ale elevilor de liceu. Câteva dintre ele sunt „Clubul de lectură” sau „Clubul de debate”. Totodată, pentru vizitatorii mari și mici vor fi organizate vizite ghidate și vor fi vizionate filme documentar.

O altă noutate din acest an este „Săptămâna verde”, care este la prima ediție. Aceasta va fi stabilită la alegere de fiecare unitate de învățământ, pe durata a cinci zile, în intervalul 27 februarie – 16 iunie 2023. Reprezentanții Bibliotecii Județene au transmis că au fost pregătite câteva evenimente și pentru săptămâna verde, dar cadrele didactice nu sunt încă atât de deschise pentru activitățile dedicate noului program.

Vor continua și activitățile de tradiție ale Bibliotecii Județene, cum ar fi lansări de carte, „Seara de carte”  și vor urma activitățile și atelierele din perioada sărbătorilor Pascale. La finalul lunii aprilie va avea loc și „Ziua bibliotecarului din România”.

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Investiții CJD importante pentru cultură și educație
Pescuirea minunată
Străzi cu nume de flori la Malu cu Flori
Comuna Raciu continuă să investească în infrastructura sportivă
Sprijin la Voinești pentru elevi și părinți
Înălțarea Sfintei Cruci
Liniște salarială după greva din vară
Mircea Geoană, primit la reședința Arhiepiscopiei Târgoviștei
Salonul Editorial Târgoviște, ediția XXII-a, de Zilele Cetății
Trienala internațională de sculptură "Vasile Blendea"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Handbal european

DAN LUCA


Scriu acest editorial și pentru a saluta revenirea pe prima scenă a echipei de handbal masculin de la “U” Cluj. Bravo jucătorilor și conducătorilor! Am avut onoarea, acum mai bine de 30 de ani, să împart vestiarul cu marile glorii ale handbalului clujean, iar acea perioadă a devenit un reper al vieții mele.

Chiar dacă România are 4... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale