Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.02.2024 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Măsuri necesare pentru normalitate

Măsuri necesare pentru normalitate

În ultimele luni, din cauza problemelor financiare și mai puțin a rezultatelor, Chindia Târgoviște a fost în centrul atenției. Rând pe rând, foști jucători, membri ai staff-ului tehnic sau alte categorii de angajați au depus memorii împotriva clubului condus în prezent de Lorin Petrescu, pentru a primi banii care li se cuvin în urma activității depuse pentru formația târgovișteană. Dacă unii dintre ei au fost înțelegători și nu au recurs la astfel de acțiuni, așteptând rezolvarea situației în urma discuțiilor purtate cu reprezentanții Chindiei, alții au ales să urmeze pașii necesari, pentru a obliga clubul la plata restanțelor.

Un lucru este cert, fiecare dintre ei trebuie să primească banii conform contractelor pe care le au sau le-au avut cu Chindia Târgoviște. Nu știm dacă salariile au fost mari sau mici, dar indiferent de valoarea acestora, au fost stabilite în urma unui acord comun,  iar persoanele în cauză trebuie să își primească banii. De asemenea, chiar dacă echipa a retrogradat la finalul sezonului trecut și există anumite voci care spun că din cauza acestui lucru nu ar mai trebui să primească restanțele salariale, consider că nu există scuze pentru a nu respecta contractul.

Ca fiecare dintre noi, un angajat trebuie să fie plătit pentru munca depusă. Nu cred că este vina foștilor angajați ai clubului pentru problemele Chindiei din acest moment, ci mai degrabă a celor care nu au știut să gestioneze corect bugetul. Fiecare club este obligat să își respecte obligațiile financiare. Chindia a fost foarte mulți ani la rând un club echilibrat din acest punct de vedere, lăudat la nivel național pentru stabilitatea financiară.

Rămâne de văzut în cât timp se vor rezolva problemele financiare, pentru că au rămas multe litigii de încheiat. Formația târgovișteană nu este într-un moment bun, însă lucrurile se pot rezolva cu ajutorul asociaților, singurii care pot face o infuzie de bani, pentru că sprijinul din mediul privat este la cote reduse.

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a ratat calificarea în finală
Chindia, pe podium la fotbal feminin
Echipament nou pentru arbitrii dâmbovițeni
Marian Mihai a câștigat Cupa României la Judo
Juniorii dâmbovițeni, selecționați pentru faza superioară
Atât de aproape de o nouă finală...
Chindia a scăpat de litigii
Dărmănești e lider în Seria Nord
Întrecere spectaculoasă pentru locul de baraj
Una grande partita


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine influențează politica de sănătate în UE?

Împreună cu Ana-Maria Stancu (jurnalist TVR - corespondent în Constanța) am încercat să prezentăm comunitatea celor care sunt interesați de politica de sănătate la nivel european, care interacționează fără vreo barieră teritorială sau lingvistică. Articolul este acum publicat de către EURACTIV România.

Politica de sănătate a Uniunii Europene este un domeniu care vizează îmbunătățirea... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale