07.02.2024 00:10

Măsuri necesare pentru normalitate

Măsuri necesare pentru normalitate
Galerie foto

În ultimele luni, din cauza problemelor financiare și mai puțin a rezultatelor, Chindia Târgoviște a fost în centrul atenției. Rând pe rând, foști jucători, membri ai staff-ului tehnic sau alte categorii de angajați au depus memorii împotriva clubului condus în prezent de Lorin Petrescu, pentru a primi banii care li se cuvin în urma activității depuse pentru formația târgovișteană. Dacă unii dintre ei au fost înțelegători și nu au recurs la astfel de acțiuni, așteptând rezolvarea situației în urma discuțiilor purtate cu reprezentanții Chindiei, alții au ales să urmeze pașii necesari, pentru a obliga clubul la plata restanțelor.

Un lucru este cert, fiecare dintre ei trebuie să primească banii conform contractelor pe care le au sau le-au avut cu Chindia Târgoviște. Nu știm dacă salariile au fost mari sau mici, dar indiferent de valoarea acestora, au fost stabilite în urma unui acord comun,  iar persoanele în cauză trebuie să își primească banii. De asemenea, chiar dacă echipa a retrogradat la finalul sezonului trecut și există anumite voci care spun că din cauza acestui lucru nu ar mai trebui să primească restanțele salariale, consider că nu există scuze pentru a nu respecta contractul.

Ca fiecare dintre noi, un angajat trebuie să fie plătit pentru munca depusă. Nu cred că este vina foștilor angajați ai clubului pentru problemele Chindiei din acest moment, ci mai degrabă a celor care nu au știut să gestioneze corect bugetul. Fiecare club este obligat să își respecte obligațiile financiare. Chindia a fost foarte mulți ani la rând un club echilibrat din acest punct de vedere, lăudat la nivel național pentru stabilitatea financiară.

Rămâne de văzut în cât timp se vor rezolva problemele financiare, pentru că au rămas multe litigii de încheiat. Formația târgovișteană nu este într-un moment bun, însă lucrurile se pot rezolva cu ajutorul asociaților, singurii care pot face o infuzie de bani, pentru că sprijinul din mediul privat este la cote reduse.

 

 

Cosmin Sava