Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.04.2024 00:20

Editorial


A A

Lovituri sub centură… electorale

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

Adică într-o stare economică, socială și morală fără rost și în care ne-au adus stăpânii globalizării/ „noua ordine mondială”, care au ceva de smuls de la România, lăsând-o în sărăcie și sclavaj perpetuu. Iar idioții utili, cică ăștia fiind produsul băștinaș al „clasei politice”, ajunși la guvernanța Românabsurdistanului (da, cu obstinație justificată voi continua să folosesc această categorisire politico-geografică până când, poate, doar bunul Dumnezeu va salva această țară pe care El a binecuvântat-o și românii care au reușit/reușesc să pună mâna, una ucigașă, pe „butoanele puterii” au trădat-o/o trădează) dau buzna să se închine cu grețoasă obediență pe la Înaltele Porți euroatlantice. Unul dintre ei astăzi, se târăște în genunchi în speranța de a i se pune pe cap coronița vreunei funcții (cu imunitate) de la NATO ori de pe la comanda UE.

Însă spectacolul cel mai odios și înjositor este oferit de lupta electorală de o feroce sălbăticie în care, de la pârile de la DNA și DIICOT la înjurătura publică, și nu numai, este pus la bătaie un întreg arsenal de procedee capabile să elimine din cursa electorală adversarul politic. Știu, mi se va răspunde că oriunde pe mapamond la fel se petrec lucrurile. Dar de ce trebuie să imităm ca maimuțele pe alții? Sau morala democratică nu există niciunde, democrația fiind o invenție pentru proști? Alo, băi aștia din „clasa politică”, treziți-vă! Ori nu sunteți în stare? Orice lovitură… electorală sub centură este o lovitură asasină împotriva poporului român.

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Care neutralitate?
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (I)
Cum se aleg liderii europeni (II)
Cum se aleg liderii europeni (I)
Alarmă la granițele României
Victoria electorală în Dâmbovița
Despre rezultatul alegerilor europene
Cum a evoluat reprezentarea României la Bruxelles în ultimii 5 ani?
Miza alegerilor europene: Belgia vs România


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale