Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.03.2023 00:16

La Niculești, cu finanțare prin PNRR, se vor construi...


A A

Locuințe pentru profesori, medici și persoane defavorizate!

Locuințe pentru profesori, medici și persoane defavorizate!

*În prima fază se va construi un modul cu șase unități locative, dar va urma și un al doilea modul, cu același număr de apartamente  *„Este prima dată când avem un astfel de proiect de locuințe pentru tineri”

 

Locuințe pentru profesori, medici și persoane defavorizate... în comuna Niculești! Este pentru prima dată când autoritățile locale de Niculești accesează un astfel de proiect, prin Compania Națională de Investiții, finanțarea fiind asigurată prin PNRR. În prima fază se va construi un modul cu șase unități locative, dar va urma și un al doilea modul, cu același număr de apartamente. Utilitățile, dar și o parte din cofinanțare vor fi asigurate de Primăria Niculești.

„Pe Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) vom construi locuințe pentru profesori, medici și persoane defavorizate. Terenul, utilitățile și o parte din cofinanțare o asigurăm noi, Primăria Niculești. Am semnat deja contractul de finanțare cu Compania Națională de Investiții (CNI). Mai durează puțin până începe execuția, pentru că sunt proiecte tip și trebuie să ne pună la dispoziție modelul. Imobilul va fi format din parter și etaj, cu 6 apartamente. Am un modul cu 6 apartamente și mai am încă unul în așteptare, tot cu 6 apartamente. Este prima dată când avem un astfel de proiect de locuințe pentru tineri”, ne-a declarat primarul comunei Niculești, Dorinel Soare.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Elevi în focurile Evaluării Naționale
328 de locuri de muncă disponibile
Programul „Masă caldă” ajunge la șase școli din județul Dâmbovița
Licee reorientate către învățământul profesional
Cunoașterea lui Hristos cel înviat, fundament al credinței
O lansare de carte spectacol
Investiții în educație și infrastructură în Pucioasa
Calea Luminii va fi aprinsă și în acest an înainte de Paște
Muzeele dâmbovițene, deschise în minivacanța de Paște
Filiala Târgoviște a Academiei Oamenilor de Știință din România are o nouă conducere


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Proiectul european - atacat la „baionetă”

În ultimii ani, proiectul european a fost atacat la "baionetă" de o serie de crize majore suprapuse, care intră în competiție pentru resurse și pentru atenția decidenților și a cetățenilor deopotrivă. Fiecare dintre aceste crize a pus la încercare coeziunea, solidaritatea și capacitatea de răspuns a UE, dar, în același timp, a oferit oportunități de învățare și de... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale