Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.01.2023 00:09

Munca depusă a fost răsplătită


A A

Ionuț Munteanu, mândru de elevii săi

Ionuț Munteanu, mândru de elevii săi

* În cadrul competițiilor naționale, karatiștii de la CS Târgoviște au obținut 63 de medalii, iar în afara granițelor țării noastre, au cucerit 11 medalii

 

Anul 2022 a fost unul perfect pentru Ionuț Munteanu. Antrenor de karate, în cadrul Clubului Sportiv Târgoviște, acesta a avut destule motive de mândrie pe parcursul anului trecut, ținând cont de faptul că elevii săi au obținut 74 de medalii. În cadrul competițiilor naționale, sportivii de la CS Târgoviște au obținut 63 de medalii, iar în afara granițelor țării noastre, au cucerit 11 medalii. Dintre cele 74 de medalii cucerite, 10 au fost de aur, 23 de argint și 41 de bronz. În urma acestor rezultate, Ionuț Munteanu a fost desemnat Antrenorul anului la sporturile neolimpice.

Multă muncă, secretul succesului

„Karate-ul începe prin muncă și perseverență, se termină prin modestie și respect. Încercăm să fim printre primii, să muncim cât mai mult, să ne autodepășim. Avem grupe separate de vârstă. facem selecție, pe grupe de inițiere, de avansați și de performanță. Avem mereu solicitări, mulți doresc să vină la CS Târgoviște. Avem noroc și cu un club privat, un proiect al meu și al lui Cristian Mihăieș de acum 9 ani, Yama Sport Club, de acolo selectăm sportivii pentru CS Târgoviște. Cei mai buni de acolo, care își doresc să facă performanță, vin la CS Târgoviște. Ștefania Huiu este un produs al acestui club”, a spus Munteanu.

E nevoie de mai multă susținere

Chiar dacă CS Târgoviște este aproape de secția de karate, antrenorul consideră că pentru a trece la următorul nivel, este nevoie de mai multă susținere, din extern. „Ștefania a avut un sponsor care a susținut-o, cu ajutorul lui a reușit să meargă la aceste turnee. Am mai avut o susținere din redirecționarea celor 3,5% din impozitul pe venit, și cam atât. Efortul este destul de mare, atât din partea mea, cât și a lor. Anul trecut a fost mai greu, dar clubul ne-a asigurat deplasările la competițiile oficiale, taxă de participare, masă, transport, chiar ne-a pus la dispoziție microbuzul și la anumite cupe de verificare. Contează acest sprijin. Sunt conștient de bugetul clubului, de ce ne oferă Ministerul. Noi ne organizăm pentru a putea participa la anumite competiții și din surse externe. Sportul acesta este unul scump, cu cât urci mai mult spre performanță, devine mai scump. Clubul nu mai poate să-ți ofere la un moment dat un echipament omologat la nivel mondial. Este 150 de euro, cel puțin, un kimono, plus alte accesorii care se uzează tot timpul. Clubul ne-a mai asigurat și medicație, vitaminizare, în limita bugetului, pentru câțiva sportivi de performanță”.

 

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sorana Cîrstea, eliminată în sferturi la Indian Wells
Viitorul nu sună prea roz
Petrea, nemulțumit după prima etapă din play-out
Prezenți la Etapa Regională a Juniorilor U14
Chindia a ajuns pe loc de baraj
Pe ultima linie dreaptă
Surpriză neplăcută la Moreni
Ziduri câștigă derby-ul cu Voinești
Liderii pierd la Juniori U19
Editorial sportiv: Lovitura de la colț!Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

ChatGPT redeschide lupta pentru supremația informației (II)

La prima prezentare a produsului, undeva pe la sfârșitul anului 2022, ChatGPT menționa că utilizează anumite bazele de date, adică documente publicate înainte de anul 2019. Normal, dimensiunea bazelor de date actualizate este o direcție clară de acțiune. Companiile care prestează servicii în acest sector scanează și indexează o cantitate enormă de documente în fiecare zi.

O parte... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale