Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.09.2022 00:17

Sindicatul "Valahia" Târgoviște anunță:


A A

Grevă generală la Quadra Invest SRL

Grevă generală la Quadra Invest SRL

*,,Pentru produsele de lux făcute de lucrătorii Quadra Invest SRL, din respect pentru aceștia, trebuie plătită corect munca lor!”

 

Violeta Stanciu


 

După negocierile eșuate dintre Sindicatul „Valahia” Târgoviște și reprezentanții firmei Quadra Invest SRL, pentru obținerea unor drepturi de natură salarială, angajații societății au intrat, începând de joi, 15 septembrie, de la ora 12.00, în grevă generală!

Liderul de sindicat, Nicolae Dragodănescu, susține că oamenii nu vor altceva decât actualizarea salariilor cu rata inflației, pentru că puterea de cumpărare a scăzut foarte mult, dar și o ajustare a valorii bonurilor de masă și a biletelor pentru odihnă și tratament... Liderul de sindicat Nicolae Dragodănescu susține că la Quadra salariile sunt foarte mici, în zona salariului minim pe economie.  

,,Le cerem să actualizeze salariile cu inflația pe ultimul an. Deci nu este o creștere, pentru că salariații au cerut 10% ca să se păstreze puterea de cumpărare a salariilor de la începutul anului și până în prezent, iar tichetul de masă a ajuns la 30 de lei de la 20 de lei. Am cerut, la fel ca la toate societățile, ca valoarea biletelor pentru odihnă și tratament să fie de 1450 lei, iar dânși au rămas la 1000 de lei și vor să se oprească acolo dar nu ne vom opri acolo. Nu vom protesta! Nu vom pierde timpul venind zilnic să facem prezență la grevă! Greva este un exercițiu democratic, o libertate și o responsabilitate! Pentru produsele de lux făcute de lucrătorii Quadra Invest SRL, din respect pentru aceștia, trebuie plătită corect munca lor!”, a declarat liderul de sindicat Nicolae Dragodănescu.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Asfalt pe toate străzile, gaze în toate satele”
518 locuri de muncă disponibile
Moș Crăciun a venit devreme la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița
Proiecte de investiții majore la Raciu
Reabilitarea infrastructurii rutiere din Runcu
Progrese de amploare pentru trei investiții din comuna Raciu
„Valurile sunt prea mari și ei nu mai stăpânesc barca”
Salariații din industria de Apărare respectarea promisiunii Guvernului
„Anul acesta vor fi 200 de gospodării abonate la gaze”
Regenerarea pădurilor în Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Se conturează Manifestul 2024-2029

În vara anului viitor se va termina mandatul actualilor aleși din instituțiile europene, iar alegerile pentru Parlamentul European din 2024 sunt deja un subiect pe agenda politică din capitalele statelor membre UE. Desigur, alegerea eurodeputațiilor este importantă, dar atenția experților se îndreaptă mai ales asupra noii Comisii Europene. Printr-un eveniment derulat la sfarsitul lunii noiembrie s-a lansat și #Agenda24to29,... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale