Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.09.2022 00:17

Sindicatul "Valahia" Târgoviște anunță:


A A

Grevă generală la Quadra Invest SRL

Grevă generală la Quadra Invest SRL

*,,Pentru produsele de lux făcute de lucrătorii Quadra Invest SRL, din respect pentru aceștia, trebuie plătită corect munca lor!”

 

Violeta Stanciu


 

După negocierile eșuate dintre Sindicatul „Valahia” Târgoviște și reprezentanții firmei Quadra Invest SRL, pentru obținerea unor drepturi de natură salarială, angajații societății au intrat, începând de joi, 15 septembrie, de la ora 12.00, în grevă generală!

Liderul de sindicat, Nicolae Dragodănescu, susține că oamenii nu vor altceva decât actualizarea salariilor cu rata inflației, pentru că puterea de cumpărare a scăzut foarte mult, dar și o ajustare a valorii bonurilor de masă și a biletelor pentru odihnă și tratament... Liderul de sindicat Nicolae Dragodănescu susține că la Quadra salariile sunt foarte mici, în zona salariului minim pe economie.  

,,Le cerem să actualizeze salariile cu inflația pe ultimul an. Deci nu este o creștere, pentru că salariații au cerut 10% ca să se păstreze puterea de cumpărare a salariilor de la începutul anului și până în prezent, iar tichetul de masă a ajuns la 30 de lei de la 20 de lei. Am cerut, la fel ca la toate societățile, ca valoarea biletelor pentru odihnă și tratament să fie de 1450 lei, iar dânși au rămas la 1000 de lei și vor să se oprească acolo dar nu ne vom opri acolo. Nu vom protesta! Nu vom pierde timpul venind zilnic să facem prezență la grevă! Greva este un exercițiu democratic, o libertate și o responsabilitate! Pentru produsele de lux făcute de lucrătorii Quadra Invest SRL, din respect pentru aceștia, trebuie plătită corect munca lor!”, a declarat liderul de sindicat Nicolae Dragodănescu.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Razie rutieră de amploare
Medicii de familie trebuie să semneze un nou contract cu Casa de Sănătate
241 de persoane, angajate în urma Bursei locurilor de Muncă
Investiții strategice în accesibilizarea Fondului Forestier
Nou proiect de asfaltare la Runcu
Razie rutieră de amploare a poliției
Restanțe de peste 6 luni la plata navetei profesorilor
186 de bilete de tratament pentru a 9-a serie a acestui an
AJOFM Dâmbovița anunță noi posturi disponibile
Prelungirea termenului pentru cererile de plată


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale