16.09.2022 00:17

Grevă generală la Quadra Invest SRL

Grevă generală la Quadra Invest SRL
Galerie foto

*,,Pentru produsele de lux făcute de lucrătorii Quadra Invest SRL, din respect pentru aceștia, trebuie plătită corect munca lor!”

 

Violeta Stanciu


 

După negocierile eșuate dintre Sindicatul „Valahia” Târgoviște și reprezentanții firmei Quadra Invest SRL, pentru obținerea unor drepturi de natură salarială, angajații societății au intrat, începând de joi, 15 septembrie, de la ora 12.00, în grevă generală!

Liderul de sindicat, Nicolae Dragodănescu, susține că oamenii nu vor altceva decât actualizarea salariilor cu rata inflației, pentru că puterea de cumpărare a scăzut foarte mult, dar și o ajustare a valorii bonurilor de masă și a biletelor pentru odihnă și tratament... Liderul de sindicat Nicolae Dragodănescu susține că la Quadra salariile sunt foarte mici, în zona salariului minim pe economie.  

,,Le cerem să actualizeze salariile cu inflația pe ultimul an. Deci nu este o creștere, pentru că salariații au cerut 10% ca să se păstreze puterea de cumpărare a salariilor de la începutul anului și până în prezent, iar tichetul de masă a ajuns la 30 de lei de la 20 de lei. Am cerut, la fel ca la toate societățile, ca valoarea biletelor pentru odihnă și tratament să fie de 1450 lei, iar dânși au rămas la 1000 de lei și vor să se oprească acolo dar nu ne vom opri acolo. Nu vom protesta! Nu vom pierde timpul venind zilnic să facem prezență la grevă! Greva este un exercițiu democratic, o libertate și o responsabilitate! Pentru produsele de lux făcute de lucrătorii Quadra Invest SRL, din respect pentru aceștia, trebuie plătită corect munca lor!”, a declarat liderul de sindicat Nicolae Dragodănescu.