Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.03.2023 00:20

Editorial


A A

Cupola corupților, care ne vrea... resetați, de la Bruxelles

Cupola corupților, care ne vrea... resetați, de la Bruxelles

Revin asupra unui subiect care, nefiind un basm conspiraționist, ar putea arunca UE în aer, și așa o construcție destul de șubredă datorită ifoselor dictatoriale ale leadership-ului bruxellez. Un leadership atins de morbul afacerismului mafiot și cu porniri genocidare. Că așa stau, lucrurile o dovadă este trimiterea în fața justiției a frau Ursula van der Leyen pentru fapte grave de corupție.

Vedeți cine ne cerea nouă să stârpim de pe meleagul românesc corupția? Să nu-ți vină a crede? Doamna președintă a Comisiei Europene și-a închipuit, încă de la preluarea înaltei funcții, și încă nu i-a trecut starea asta de infatuare grandomană – ei, ce vreți, doamna e nemțoaică, și, ca orice fiică a mândrei Germanii, nu poate admite ca, făcând parte dintr-o națiune de supermani, să nu i se facă temenele și să nu i se execute ordinele – că ei nu i se poate întâmpla nimic rău și că nu poate fi trasă la răspundere pentru prostiile pe care le face, și, mai ales, pentru afacerile din care familia sa își poate burduși conturile și, deja, și le-a burdușit de pe urma tunului dat cu miliardele de doze de vaccin Pfizer anti-Covid băgate cu de-a sila pe gâtul statelor membre ale UE.

Iar acum, speculând pe fondul războiului din Ucraina, tot frau van der Leyen a lansat ordinul ca toate statele din UE să contribuie în comun (!?) pentru producerea de armament și muniție necesare Kievului. Și vă mai amintiți că nemțoaica asta, care se vrea o „doamnă de fier” a Europei, născocind fel de fel de măsuri, și durând-o-n cotul ei delicat de soarta popoarelor din Uniune, ne impune distrugerea sectorului zootehnic – ei, na, văcuțele și bivolițele poluează aerul planetei cu flatulența lor, păi cu oamenii doar ce face că și ei flatuează? - obligându-ne să ne hrănim cu tot soiul de gângănii care mai de care mai „delicioase” de se-ntoarce stomacul pe dos.

Frau Ursula, papă-le mata sănătoasă! Se pare că prin tot ce faci, inclusiv faptele de corupție, ai un țel: Auf Wiedersehen, Uniunea Europeană.

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Dorul toxic după imperiul defunct (I)
Proiectul european - atacat la „baionetă”
Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?
Pieri-vor românii? (II)
Pieri-vor românii? (I)
Pe cine trimitem la Strasbourg?
Euro-orașul 2040
Dezbaterea de la Maastricht
Comisar european pentru apărare
Militarii români sunt trimiși iar pe aiurea-n lume…


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale