06.03.2023 00:20

Cupola corupților, care ne vrea... resetați, de la Bruxelles

Cupola corupților, care ne vrea... resetați, de la Bruxelles
Galerie foto

Revin asupra unui subiect care, nefiind un basm conspiraționist, ar putea arunca UE în aer, și așa o construcție destul de șubredă datorită ifoselor dictatoriale ale leadership-ului bruxellez. Un leadership atins de morbul afacerismului mafiot și cu porniri genocidare. Că așa stau, lucrurile o dovadă este trimiterea în fața justiției a frau Ursula van der Leyen pentru fapte grave de corupție.

Vedeți cine ne cerea nouă să stârpim de pe meleagul românesc corupția? Să nu-ți vină a crede? Doamna președintă a Comisiei Europene și-a închipuit, încă de la preluarea înaltei funcții, și încă nu i-a trecut starea asta de infatuare grandomană – ei, ce vreți, doamna e nemțoaică, și, ca orice fiică a mândrei Germanii, nu poate admite ca, făcând parte dintr-o națiune de supermani, să nu i se facă temenele și să nu i se execute ordinele – că ei nu i se poate întâmpla nimic rău și că nu poate fi trasă la răspundere pentru prostiile pe care le face, și, mai ales, pentru afacerile din care familia sa își poate burduși conturile și, deja, și le-a burdușit de pe urma tunului dat cu miliardele de doze de vaccin Pfizer anti-Covid băgate cu de-a sila pe gâtul statelor membre ale UE.

Iar acum, speculând pe fondul războiului din Ucraina, tot frau van der Leyen a lansat ordinul ca toate statele din UE să contribuie în comun (!?) pentru producerea de armament și muniție necesare Kievului. Și vă mai amintiți că nemțoaica asta, care se vrea o „doamnă de fier” a Europei, născocind fel de fel de măsuri, și durând-o-n cotul ei delicat de soarta popoarelor din Uniune, ne impune distrugerea sectorului zootehnic – ei, na, văcuțele și bivolițele poluează aerul planetei cu flatulența lor, păi cu oamenii doar ce face că și ei flatuează? - obligându-ne să ne hrănim cu tot soiul de gângănii care mai de care mai „delicioase” de se-ntoarce stomacul pe dos.

Frau Ursula, papă-le mata sănătoasă! Se pare că prin tot ce faci, inclusiv faptele de corupție, ai un țel: Auf Wiedersehen, Uniunea Europeană.

 

 

George Coandă