Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.04.2024 00:20

Editorial


A A

Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)

Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)

Dacă pe fondul problemei, al stării de fapt dezastruos, în care a fost adusă România la condiția de a Românabsurdistan fiind evidentă, nu pot fi de acord, și ca atare, condamn cererea, lipsită de demnitate, de a te plânge și a cere cu umilință ajutor de la Rusia care ne-a fost de veacuri un dușman și care - iată că „gura păcătosului adevăr grăiește”, să nu se fi prins autorii jalbei în ce penibilă capcană au căzut? - a „influențat decisiv istoria contemporană a României”, adică ne-a jefuit tâlhărește de teritorii strămoșești, ne-a impus, sub amenințarea tancurilor lui Stalin, comunismul și, după al Doilea Război Mondial, jaful a fost de proporții asasine halucinante, iar în decembrie  1989 – pare paradoxal dar nu este – regimul, da, socialist, al lui Ceaușescu, antisovietic, a fost înlăturat de la … Kremlinul comunist gorbaciovist.

Și pentru că românii, atipici cum sunt psiho-istoric, în loc să-i pupe papucii glasnostpereistroichiști, aruncându-se... recunoscători în labele de gheață al ursului rusesc, redevenind sclavi în gulag, au vârât-o într-o veselie inconștientă spre Occidentul fascinant, și au devenit sclavi, și acasă, și prin „lumea liberă”, (democratică?) pe… plantațiile globalismului ucigător de națiuni. Cu alte cuvinte, am căzut din ce în ce mai adânc – apropo de… România profundă - din iadul internaționalist comunist în iadul internaționalist capitalist… neomarxist.

A se vedea: și marxismul năpârlește! Apoi, crede cineva cu mintea întreagă, că „domnul președinte Putin” ne va ajuta „în momente istorice viitoare”? Păi și când, de voie de nevoie, am fost aliați fie cu Rusia țaristă, fie cu U.R.S.S, și Sankt-Petersburgul, și Kremlinul ne-au dat peste mână și au amenințat România cu rașchetarea de pe harta politică a lumii. Și exemplele sunt numeroase (documentele depun indubitabilă mărturie), dar nu mă voi lansa acum într-o lungă lecție de istorie.

Oare să nu fi știut toate astea „patrioții jălbari”, de la „Grupul pentru România”? Nu, nu și nu ne-a fost un vecin prietenos imperiul țaristo-bolșevic-putinist! Nikogda! Ca atare „comunicatul nr. 9” al „Grupului pentru România” este un act, nici măcar de subtilitate diplomatică, împotriva României. I-au dat apă la moară, aia a Kremlinului lui Putin. Orice sclavie e odioasă, însă aceea a Kremlinului - indiferent cine-i este stăpân - este tragică: „Comunicatul nr. 9”, este, deci, asemenea unui brânci în gheena rusească dat României de… „Grupul pentru România”.

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Care neutralitate?
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (I)
Cum se aleg liderii europeni (II)
Cum se aleg liderii europeni (I)
Alarmă la granițele României
Victoria electorală în Dâmbovița
Despre rezultatul alegerilor europene
Cum a evoluat reprezentarea României la Bruxelles în ultimii 5 ani?
Miza alegerilor europene: Belgia vs România


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale