11.04.2024 00:20

Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)

Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Galerie foto

Dacă pe fondul problemei, al stării de fapt dezastruos, în care a fost adusă România la condiția de a Românabsurdistan fiind evidentă, nu pot fi de acord, și ca atare, condamn cererea, lipsită de demnitate, de a te plânge și a cere cu umilință ajutor de la Rusia care ne-a fost de veacuri un dușman și care - iată că „gura păcătosului adevăr grăiește”, să nu se fi prins autorii jalbei în ce penibilă capcană au căzut? - a „influențat decisiv istoria contemporană a României”, adică ne-a jefuit tâlhărește de teritorii strămoșești, ne-a impus, sub amenințarea tancurilor lui Stalin, comunismul și, după al Doilea Război Mondial, jaful a fost de proporții asasine halucinante, iar în decembrie  1989 – pare paradoxal dar nu este – regimul, da, socialist, al lui Ceaușescu, antisovietic, a fost înlăturat de la … Kremlinul comunist gorbaciovist.

Și pentru că românii, atipici cum sunt psiho-istoric, în loc să-i pupe papucii glasnostpereistroichiști, aruncându-se... recunoscători în labele de gheață al ursului rusesc, redevenind sclavi în gulag, au vârât-o într-o veselie inconștientă spre Occidentul fascinant, și au devenit sclavi, și acasă, și prin „lumea liberă”, (democratică?) pe… plantațiile globalismului ucigător de națiuni. Cu alte cuvinte, am căzut din ce în ce mai adânc – apropo de… România profundă - din iadul internaționalist comunist în iadul internaționalist capitalist… neomarxist.

A se vedea: și marxismul năpârlește! Apoi, crede cineva cu mintea întreagă, că „domnul președinte Putin” ne va ajuta „în momente istorice viitoare”? Păi și când, de voie de nevoie, am fost aliați fie cu Rusia țaristă, fie cu U.R.S.S, și Sankt-Petersburgul, și Kremlinul ne-au dat peste mână și au amenințat România cu rașchetarea de pe harta politică a lumii. Și exemplele sunt numeroase (documentele depun indubitabilă mărturie), dar nu mă voi lansa acum într-o lungă lecție de istorie.

Oare să nu fi știut toate astea „patrioții jălbari”, de la „Grupul pentru România”? Nu, nu și nu ne-a fost un vecin prietenos imperiul țaristo-bolșevic-putinist! Nikogda! Ca atare „comunicatul nr. 9” al „Grupului pentru România” este un act, nici măcar de subtilitate diplomatică, împotriva României. I-au dat apă la moară, aia a Kremlinului lui Putin. Orice sclavie e odioasă, însă aceea a Kremlinului - indiferent cine-i este stăpân - este tragică: „Comunicatul nr. 9”, este, deci, asemenea unui brânci în gheena rusească dat României de… „Grupul pentru România”.

 

 

George Coandă