Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.11.2023 00:20

Editorial


A A

Colonizarea: o crimă împotriva poporului român (II)

Colonizarea: o crimă împotriva poporului român (II)

Și ce-mi face, de pildă, faimosul guvern de coaliție pesedisto-liberală? Păi ce să facă, se scarpină la ceafă, ca să nu spun că l-ar durea-n cot, și joacă ceardașul trădării cu extremiștii antiromâni din UDMR. Și prim-ministrul Ciolacu a luat-o, deunăzi, în freză de la trufașul honved Orban Viktor. Degeaba! Să trecem, deocamdată peste asta, și să vedem dacă acest guvern bicolor se mai gândește la neamul de sub tricolor. La dăinuirea lui pe meleagul său, și natal, și străvechi: Și la a-i aduce acasă pe românii risipiți prin lumea largă.

Are vreun plan de reindustrializare a patriei? Nici pomeneală. Are vreun plan de a încuraja întreprinzătorul autohton care ar putea crea locuri de muncă pentru cei băjeniți? Nici pomeneală. Sunt băgați la pușcărie. Să dea buzna străinii și să-și facă business-ul profitul luând în totalitate drumul spre, de pildă, Austria sau Olanda. Au vreun plan pentru a-l sprijini pe țăranul român, să facă agricultură modernă? Nici pomeneală.

Și, acum, cum să le mai stea capul la planuri de… reziliență a Românabsurdistanului ca să redevină România, când singura lor preocupare sunt alegerile de la anul și cum să-și dea la picioare și să atragă primari din ailaltă tabără… din coaliție? Și, în tot timpul ăsta, eterna și fascinanta Românie se tot golește de români, fiind colonizată de neamuri din străfundurile mapamondului.

Ah, da, de ce m-oi fi revoltând? Este vorba de... globalizare, chiar dacă, reiau cu obstinație ideea, de o crimă împotriva poporului român. Să spunem, în cunoștință de cauză: nu se produce, firesc, o interferență civilizațională, un schimb reciproc echitabil de experiență între culturi și civilizații. Nu. Se produce o extincție a unui popor sub ochii adormiți ai unor conducători – cică-s guvernanți și președinți de țară – năuci.

N.B. Recent, într-o emisiune la unul din posturile de televiziune de amplă audiență/vizibilitate națională, un important personaj din sistemul de intelligence și din cel militar, a deconspirat o înspăimântătoare primejdie colonizatoare, și anume că, în România, Israelul a cumpărat apartamente pentru 3 milioane de evrei în cazul în care Iranul atacă Țara Sfântă, iar istoricul general Cristian Troncotă, într-o altă emisiune pe un alt post de televiziune, a confirmat acest fapt. Și, astfel, România este posibil să fie lovită de răzbunarea Islamului. Trădarea, dacă așa stau lucrurile, să cadă ca un blestem pe guvernanți. Se pare că, totuși, evreii nu vor să părăsească Eretz Israel.


George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Tezaurul românilor, nikogda!? (II)
Tezaurul românilor, nikogda!?
Educație adaptată
Mai contează, la vot, poporul român?
Ursula von der Leyen - un proxy de la Angela Merkel pentru Europa
Blestemul aurului românilor (II)
Blestemul aurului românilor
Nouă chiar că ne pasă!
Nouă chiar că ne pasă!
Interviul nuclear lansat dintre zidurile vechiului Kremlin (III)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale