10.11.2023 00:20

Colonizarea: o crimă împotriva poporului român (II)

Colonizarea: o crimă împotriva poporului român (II)
Galerie foto

Și ce-mi face, de pildă, faimosul guvern de coaliție pesedisto-liberală? Păi ce să facă, se scarpină la ceafă, ca să nu spun că l-ar durea-n cot, și joacă ceardașul trădării cu extremiștii antiromâni din UDMR. Și prim-ministrul Ciolacu a luat-o, deunăzi, în freză de la trufașul honved Orban Viktor. Degeaba! Să trecem, deocamdată peste asta, și să vedem dacă acest guvern bicolor se mai gândește la neamul de sub tricolor. La dăinuirea lui pe meleagul său, și natal, și străvechi: Și la a-i aduce acasă pe românii risipiți prin lumea largă.

Are vreun plan de reindustrializare a patriei? Nici pomeneală. Are vreun plan de a încuraja întreprinzătorul autohton care ar putea crea locuri de muncă pentru cei băjeniți? Nici pomeneală. Sunt băgați la pușcărie. Să dea buzna străinii și să-și facă business-ul profitul luând în totalitate drumul spre, de pildă, Austria sau Olanda. Au vreun plan pentru a-l sprijini pe țăranul român, să facă agricultură modernă? Nici pomeneală.

Și, acum, cum să le mai stea capul la planuri de… reziliență a Românabsurdistanului ca să redevină România, când singura lor preocupare sunt alegerile de la anul și cum să-și dea la picioare și să atragă primari din ailaltă tabără… din coaliție? Și, în tot timpul ăsta, eterna și fascinanta Românie se tot golește de români, fiind colonizată de neamuri din străfundurile mapamondului.

Ah, da, de ce m-oi fi revoltând? Este vorba de... globalizare, chiar dacă, reiau cu obstinație ideea, de o crimă împotriva poporului român. Să spunem, în cunoștință de cauză: nu se produce, firesc, o interferență civilizațională, un schimb reciproc echitabil de experiență între culturi și civilizații. Nu. Se produce o extincție a unui popor sub ochii adormiți ai unor conducători – cică-s guvernanți și președinți de țară – năuci.

N.B. Recent, într-o emisiune la unul din posturile de televiziune de amplă audiență/vizibilitate națională, un important personaj din sistemul de intelligence și din cel militar, a deconspirat o înspăimântătoare primejdie colonizatoare, și anume că, în România, Israelul a cumpărat apartamente pentru 3 milioane de evrei în cazul în care Iranul atacă Țara Sfântă, iar istoricul general Cristian Troncotă, într-o altă emisiune pe un alt post de televiziune, a confirmat acest fapt. Și, astfel, România este posibil să fie lovită de răzbunarea Islamului. Trădarea, dacă așa stau lucrurile, să cadă ca un blestem pe guvernanți. Se pare că, totuși, evreii nu vor să părăsească Eretz Israel.


George Coandă