Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.03.2023 00:19

La ședința extraordinară de vineri a CJD, a fost adoptat...


A A

Cel mai mare proiect investițional pentru dotarea școlilor

Cel mai mare proiect investițional pentru dotarea școlilor

*„Valoarea totală a proiectului, de care vor beneficia 23000 de elevi, se ridică la aproximativ 65.000.000 de lei”

 

Ședință extraordinară cu ordine de zi stufoasă... la Consiliul Județean Dâmbovița, care a fost epuizată într-un timp relativ scurt de către cei 25 de consilieri județeni (din totalul de 34), plus președintele CJD, Corneliu Ștefan! Aceasta a avut loc vineri, 10 martie 2023, când toate cele 68 de proiecte de hotărâre au fost adoptate la „foc automat”, marea majoritate fiind aprobate cu unanimitate (61) și doar câteva cu majoritate (7) din cauza unor situații de incompatibilitate a aleșilor județeni.

Pe ordinea de zi s-a aflat și o „informare privind Planul Strategic cuprinzând principalele obiective ce trebuie îndeplinite de unitățile de poliție și indicatorii de performanță minimali pentru anul 2023”, acest punct fiind suplimentat după ce a fost prezentat în prealabil în comisiile de specialitate.

De departe cel mai important punct al ordinii de zi a fost „proiectul de hotărâre privind aprobarea participării județului Dâmbovița, prin CJD, în cadrul proiectului – Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe din județul Dâmbovița -  și de aprobare a cheltuielilor  aferente depunerii și implementării proiectului”. Un punct de vedere pe marginea acestui proiect a avut și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

„În ședința extraordinară a Consiliului Județean Dâmbovița, a fost votat cel mai mare și consistent proiect investițional din județul Dâmbovița pentru dotarea școlilor cu mobilier și echipamente informatice. Consiliul Județean Dâmbovița va depune – pentru 60 de unități de învățământ din 52 de localități dâmbovițene, dar și Palatul Copiilor și Clubul Sportiv Școlar Târgoviște – un proiect de dotare cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Valoarea totală a proiectului, de care vor beneficia 23000 de elevi, se ridică la aproximativ 65.000.000 de lei. Proiectul Consiliului Județean Dâmbovița, care va fi finanțat prin PNRR, este unul de referință pentru școlile și primăriile din județul nostru. Vom avea noi laboratoare de informatică și laboratoare de științe, dotate exact așa cum trebuie să fie o clasă modernă. De asemenea, vom achiziționa mobilier nou și materiale didactice pentru sute de clase și laboratoare de științe. Mulțumesc tuturor pentru votul acordat!”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Avocatul Poporului, prezent la Târgoviște
Sfințirea Bisericii Parohiei Alba, eveniment spiritual înălțător
Întreruperi de energie electrică programate
Problemele persoanelor vârstnice, în centrul atenției autorităților
Restricții rutiere din cauza caniculei
Care neutralitate?
Activarea punctelor de prim-ajutor în timpul caniculei
Culturile afectate de furtuni, în vizorul Colegiului Prefectural
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)
Infrastructura rutieră din jurul școlilor, în reabilitare de amploare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale