Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.03.2024 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Ce provocare și-a ales Boriga!

Ce provocare și-a ales Boriga!

Gabriel Boriga reprezintă un personaj particular. Poate fi charismatic, dar și incomod, foarte rar previzibil. O persoană complexă, cu un caracter puternic, președinte Chindiei a pășit entuziast pe un tărâm alunecos. Doar că în fotbal nu apar rezultate și nici minuni peste noapte. Fotbalul te ridică și te scufundă, precum marea agitată. Un fenomen fascinant, vibrant, veninos.

Boriga a schimbat lucruri în bine la Chindia și are ambiția să reușească, acolo unde aproape toți au eșuat. Deschiderea lui, transparența informațională, curajul de a prelua un club aproape eșuat, îl obligă să meargă mai departe. Pas cu pas, își construiește propria echipă. A readus în club oameni de încredere, pe Marcel Ghergu, pe Ciprian Iugulescu, pe Georgiana Niculae, care au mai activat aici în ultimii ani.

Momentul este unul delicat, ținând cont de ratarea calificării în play-off și, invariabil, a promovării în SuperLigă. Boriga a anunțat că își va continua mandatul până la finalul sezonului, moment la care va fi evaluată și situația antrenorului italian, Diego Longo. Până atunci, urmează un play-out lejer, dar și o perioadă în care se fac eforturi, pentru ca datoriile clubului să nu mai reprezinte o amenințare.

Chiar dacă s-au stins multe litigii și datorii, Chindia mai întâmpină o problemă majoră. Asociații, adică autoritățile locale, au alocat în integralitate clubului cotizațiile pentru anul în curs. Iar cum sponsorii nu sunt interesați să investească într-o echipă care a ratat prezența în play-off și promovarea în SuperLigă, salvarea este tot la autorități.

Motiv pentru care s-a depus un proiect de finanțare nerambursabilă, în speranța obținerii unei noi sume importante din partea Primăriei Municipiului Târgoviște, 1.500.000 lei. Dacă nu vor fi obținuți acești bani, situația se va complica și mai tare, mai ales că angajații și jucătorii mai au restanțe salariale de două luni. Ce provocare și-a ales Boriga!

 

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Urban Titu a primit trofeul campioanei
În linie dreaptă
Înfrângere la Plopeni
Pucioasa, învinsă la Dragoslavele
S-au terminat turneele finale ONSȘ-FRF
Cupa 1 Iunie la înot
LPS Mircea Eliade București câștigă ONȘȘ
Chindia Târgoviște, cea mai mai scumpă jucărie pentru oameni mari
Luptă strânsă pentru supremație
Marian Mihai participă la Europenele de Lupte U15


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?

Educația reprezintă un factor cheie în dezvoltarea și susținerea unei societăți europene coezive și inclusive. Este vizibil tot mai mult că prin facilitarea cooperării și a parteneriatelor între țările europene, educația joacă un rol crucial în construirea unei Europe unite, capabile să își păstreze relevanța internațională și să reziste în fața provocărilor create de... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale