Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.01.2023 00:12

În Dâmbovița,


A A

Ambulanța mai are de așteptat până va primi mașini noi

Ambulanța mai are de așteptat până va primi mașini noi

*Conducerea unității medicale spune că în parcul auto pe care îl deține sunt și multe mașini vechi, care nu ar mai avea viață lungă

 

Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Dâmbovița a reușit să facă față numărului mare de solicitări din ultima perioadă, dar și din timpul pandemiei. Managerul instituției, Mihail Gheorghe, spune că un motiv pentru care numărul de intervenții a fost mereu acoperit și s-a ajuns în timp util la fiecare caz, sunt mașinile de la SAJ Dâmbovița, care încă se prezintă într-o stare bună. Totuși, conducerea unității medicale spune că în parcul auto pe care îl deține sunt și multe mașini vechi, care nu ar mai avea viață lungă. Proiectul Ministerului Sănătății în cadrul căruia vor fi aduse aproximativ 800 de mașini noi pentru serviciile de ambulanță, a intrat în impas, spune Mihail Gheorghe.

SAJ Dâmbovița are 65 de autoturisme, cele mai noi dintre ele au fost aduse în 2018, potrivit managerului. Acesta spune că mașinile sunt într-o stare foarte bună, iar intervențiile se pot face în condiții normale, dar nu se știe pentru cât timp cele vechi vor mai putea fi folosite în condiții optime. Mihail Gheorghe, managerul de la SAJ Dâmbovița spune că în următorii doi ani sunt șanse mici să fie aduse mașini noi în parcul auto al instituției, potrivit informațiilor pe care le are legat de proiectul Ministerului Sănătății, pe fonduri europene, pentru aducerea de mașini noi.

„Încă stăm bine în ceea ce înseamnă parcul auto la SAJ Dâmbovița. Totuși, unele mașini sunt vechi, încercăm să le întreținem și să ne folosim de ele cât putem, dar la un moment dat, echipajele nu își vor mai putea face atât de bine treaba cu ele. Este clar că avem nevoie de niște mașini noi, măcar câteva pentru a fi înlocuite cele vechi. Așa cum am mai spus și în alte dăți, noi stăm bine la acest capitol față de multe alte unități spitalicești din țară, dar uitați că timpul începe să treacă peste mașini și este nevoie de o revigorare și la acest capitol. Ultimele mașini noi aduse a fost în anul 2018”, spune managerul Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Dâmbovița, Mihail Gheorghe.

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Primele plăți pentru beneficiarii venitului minim de incluziune
Naveta profesorilor, pe cale de a se rezolva în totalitate
SLI Dâmbovița, mulțumit de creșterile salariale din educație
Polițiștii, „îndrăgostiți”... de amenzi!
Infracțiuni... la zi
Comunicare directă și liberă cu cetățenii, la Voinești
Județul Dâmbovița, afectat de numeroase incendii de vegetație
Infracțiuni... la zi!
Verificări ale polițiștilor de la Biroul pentru Protecția Animalelor
Înființarea și extinderea gazelor naturale în toate cele 8 sate


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Nouă chiar că ne pasă!

Ne pasă de țara noastră, chiar mai mult decât credem. Ne interesează ce imagine are România, oriunde ne-am afla. Nu suntem indiferenți la criticile adresate nouă, românilor, și urmărim cu mare interes performanțele liderilor aleși pentru a conduce destinele plaiurilor mioritice. Nimeni nu este deasupra societății, indiferent cât de notorii cred unii că sunt.

Racordarea unei țări de 20 milioane de... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale