Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro31.01.2023 00:13

Semnal tras de liderul de sindicat din SNPPC Dmbovița:


A A

„Ziua Poliției Romne, srbtorit, probabil, n strad”

„Ziua Poliției Romne, srbtorit, probabil, n strad”

*„10% este creșterea salariilor polițiștilor, aproximativ 300 de lei. Toate protestele noastre au constat în acest 10% care se aplic tuturor bugetarilor”

 

Polițiștii au fost anul trecut cei mai vocali protestatari din România! Rspunsul autoritților, venit pe final de an, a fost c toți bugetarii vor primi, de la 1 ianuarie 2023, o creștere salarial de 10%. Cu atât s-au ales și polițiștii care urmeaz s primeasc în luna februarie un plus la salariu de aproximativ 300 de lei, o sum infim ținând cont de explozia prețurilor din România. Liderul de sindicat din Poliția Dâmbovița, Florin Blan ne-a declarat c nemulțumirile în rândul colegilor si sunt mari și c cel mai probabil de Ziua Poliției Române (25 martie)... polițiștii vor fi din nou în strad, așa cum s-a întâmplat și anul trecut.

„10% este creșterea salariilor polițiștilor, aproximativ 300 de lei. Toate protestele noastre au constat în acest 10% care se aplic tuturor bugetarilor. Nu este vorba e o mrire, ci de aplicarea Legii 153 /2017 care trebuia aplicat în totalitate pân la sfârșitul anului trecut. De o indexare cu rata inflației... nici nu se discut de așa ceva. Având în vedere c este iarn nu poți s faci foarte multe lucruri, dar este foarte posibil ca Ziua Poliției Române (25 martie) s fie srbtorit, ca de obicei, în strad. Noi continum lupta sindical cu angajatorii, cu MAI, cu Poliția Român pentru c avem și alte mijloace de lupt sindical cum sunt procesele, diverse sesizri ctre aceștia pentru îmbuntțirea sistemului. Sigur nu avem o reacție corespunztoare din partea lor, pentru c ei cunosc care sunt problemele sistemului și le trateaz cu mult indiferenț”, ne-a declarat ieri liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Blan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Locuințele sociale și Spitalul Județean, n vizorul Consiliului Județean
Lumea ntre ciocniri de valuri (II)
Parada Copilului, eveniment de amploare la Trgoviște
Campania „Doneaz snge, salveaz o viaț!”
Msurile afirmative pentru elevi, discutate de Grupul Mixt de Lucru pentru Romi
Lumea ntre ciocniri de valuri (I)
Greva profesorilor, punct fierbinte n Colegiului Prefectural Dmbovița
Mitropolitul Nifon a premiat Corul Excelsior al Seminarului Teologic
Asistența social pentru vrstnici, n vizorul pensionarilor
Muzeul Național al Poliției Romne are nevoie de lucrri de conservarePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea ntre ciocniri de valuri (II)

GEORGE COAND


Fascinant, nu? Oare, îns umanitatea, estabilishment-ele i leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbrii care se auzea înc de acum patru decenii i mai bine? Se pare c nu. C interesele imediate i meschine, i egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au fcut ca „ocul viitorului”, teoretizat de acelai... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale